0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

Clean Expert Sofia

Клийн Експерт София e компания, специализирана главно в прането на дивани, матраци, килими, мокети и автомобилни тапицерии. Работим само с висококачествена техника и утвърдени препрати, гарантиращи отлични резултати!

Услуги от Clean Expert Sofia

Пране на мека мебел и килими
При почистването на тапицерии на дивани, фотьойли и матраци се използва техника с дълбочинна екстракция, при която се връсква и изсмуква вода и препарат с голямо налягане в дълбочина. Това спомага не само за измиването на тапицерията от външни замърсявания и петна, но и за дълбоко почистване, както и за унищожаване на възможно наличие на микроскопични организми, като акарии и др. След почистването Вашата тапицерия или мека подава настилка остава дезинфекцирана, полусуха и ароматизирана. Поради силата на всмукване на вода на професиолната техника, с която разполагаме не се налага допълнително изсушаване на материята и почистването може да се извършва целогодишно.
Пране на тапицерия на коли
При почистването на тапицерии на автомобили се използва техника с дълбочинна екстракция, при която се връсква и изсмуква вода и препарат с голямо налягане в дълбочина. Това спомага не само за измиването на тапицерията от външни замърсявания и петна, но и за дълбоко почистване, както и за унищожаване на възможно наличие на микроскопични организми, като акарии и др. След почистването Вашата тапицерия остава дезинфекцирана, полусуха и ароматизирана.