Housemaids in Center, Plovdiv

This is a list of the housemaids currently active in Center. Not all are available to order at this time because they are 100% booked. Press the button "BOOK NOW" to see the available ones.
Стоилка Цанкова
Стоилка е на 55 години, омъжена с две деца и е професионална домашна помощница с богат опит. След като е работила на позиции като началник склад в Каменица и отговорник на мобилна група във Верди М, се преориентира в професията и избира тази първо на камериерка, а след това и на домашна помощница. Изберете нея, за да накара не само домът Ви да заблести, a и защото тя вярва, че професионалното почистване си личи веднага, а тя предлага точно такова.
Анна Бодушка
Анна е на 57 години, зодия Телец. Омъжена, има един син. Работлива, честна, за нея готвенето и чистенето са хоби, не работа. 12 години е работила като домашна помошница и камириерка в Лондон. Амбициозна е, доказала е с годините, че си върша добре работата.
Мария Петкова
Мария е на 57 години, омъжена с две деца. Дълго време е работила като шивачка, а последните 5 години е упражнявала професията Домашна помощница. Определя себе си като спокоен и приветлив човек. Обича чистотата и един дом да бъде подреден и уютен.
Веска Стойчева Белева
Веска е на 54 години, зодия Близнаци. Омъжена е и има син и дъщеря. Обича работата си и е всеотдайна. Определя себе като честен човек. Има няколко години опит като Домашна помощница във Великобритания.
Антон Попов
Антон е зодия водолей. Млад и амбициозен, с опит в сферата и много доволни клиенти зад гърба си.
Юлияна Николова
Юлияна е майка на две деца. Обича да се грижи за домовете и да създава уют. Държи да спазва поетите ангажименти. Позитивна и усмихната, също и комуникативна. Има поглед към детайла.