За нас

Domestina е платформа за резервация на почистващи услуги с мисия да направи индустрията по-добра, както за ползвателите, така и за изпълнителите на такива услуги.

За компании в сферата на почистването

Вярваме, че в момента малките и средни фирми в сферата на почистването работят неефективно, в стресова среда и с малки печалби. Разработваме по-добри начини за управление на компании в тази сфера като управляваме такава и като помагаме на други такива компании. От нашия опит разбрахме, че:

Съблюдавайки спазваме тези принципи, ние разработихме собствен софтуер за управление, заедно с набор от правила и процедури, които позволява на малките компании за почистване да станат професионални, да носят щастие и да правят печалби.

За клиенти на услуги в сферата на почистването

Ние знаем, че услугите в сферата на почистването изискват огромно доверие, поради тази причина, чисто технически решения не са достатъчни. Въпреки това, почистващата индустрия трябва да се развива, тъй като клиентите няма да толерират бавни и остарели процеси. Създадохме Domestina с идеята да достави най-доброто от двата свята. Domestina предлага лесна онлайн поръчка, както се очаква от всеки бизнес в 21-ви век, но и дава възможност за личното отношение, което само собствениците на малки фирми могат да предоставят.