Почистване след ремонт в град Перник

Почистването след ремонт е високо интензивно почистване на силно замърсени площи, обикновено със строителни материали, бои и фин прах. Извършва се със специализирани машини и най-често от екип от двама до четирима професионалисти. Препоръчва се да не се опитвате сами да чистите такъв тип тежки замърсявания, защото често можете да повредите повърхностите или да направите чистенето на финия прах невъзможно.

Можете да резервирате почистване след ремонт, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

Xtreme Cleaning

Използваме водосмукателна двумоторна машина Nevada, екстрактор за пране на мека мебел и меки подови настилки Rio, еднодискова машина на почистване на твърди подови настилки и пране на мокети и килими Numatic. Почистването включва: 1) Ръчно почистване на прозорци и дограма с проф. препарати и инструменти; 2) Ръчно почистване на прах от мебели, осветителни тела, електрически контакти и ключове; 3) Ръчно почистване на кухненски плотове, плочки и електроуреди; 4) Машинно изпиране на мека мебел с машината Rio; 5) Почистване на санитарни помещения (баня и тоалетна); 6) Пране на килими и мокети с машината Numatic; 7) Mашинно измиване и почистване на фуги и твърди подови настилки с машините Numatic и Nevada; Обектът ще бъде предаден в отличен търговски вид.

Cleanbow

Главните задачи на почистването след ремонт са пълното обезпрашаване на жилището и премахването на следите от боя и други ремонтни замърсявания, затова ние от фирма Cleanbow извършваме това с машини Rainbow, които гарантират премахването и на най-фината прах и цялостно почистване на жилището със специални препарати, които са щадящи за Вас и семейството Ви, но едновременно с това успяват да се справят и с най-упоритите замърсявания. Почистването включва измиване на прозорци и дограма, (без алпийски способ), обезпрашаване на всичко в дома (подове, стени, тавани, обзавеждане), почистване на шкафчета отвън и отвътре, цялостно почистване на баня, почистване на осветителни тела, ключове и контакти и изтупване на тапицерия с Rainbow и прането й. След нашето почистване дома е готов за обитаване и безопасно за Вас и семейството Ви.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!