9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Бистрица, Казичене, Костинброд, Кривина, Лозен (село), Нови искър, Перник

Mayana Cleaning Services

„Никога не сме обещавали нещо, което не можем да изпълним, и то по най - добрия възможен начин!“

Услуги от Mayana Cleaning Services

Основно почистване
• Всички твърди и меки подови настилки. • Дограми, стъкла, щори, врати, каси. • Прах от всички повърхности, паяжини и др. • Санитарни помещения • Кухни (вкл. Електроуреди) • Тераси, стълбища и други. Техниката, която използваме е от професионалната серия на Karcher.
Пране на мека мебел и килими
Сухо почистване с прахосмукачка. Пране чрез спрей - екстракция. При необходимост ръчно третиране на по дълбоки замърсявания. Изсмукване на водата до частично подсушаване. Пълно изсъхване в рамките на 24 часа. Машините са от серията Karcher professional, както и препаратите. 
Почистване след ремонт
*Премахване на остатъци от боя, силикон, фугин, пръски и капки от боя, лепила, пяна и силикон, остатъци от фугираща смес по фугите на теракота и фаянса. *Обезпрашаване на стени, прозорци, первази, тавани, шкафове, ключове, каси и др. *Основно почистване на подови настилки *Измиване на стъкла и дограма. *Цялостно почистване на санитарните възли. *Други необходими услуги по почистване след ремонт, според състоянието на помещенията. Техниката, която използваме е прахосмукачки, стъклочистачки и парочистачка от серията Karcher Professional. 
Почистване на прозорци
Почистваме прозорци с машина или парочистачка Karcher, подходящи препарати за дограмите. 
Почистване на фурна и хладилник
Електроуредите се почистват с помощта на подходящи препарати и парочистачка.
Почистване на баня
Почистване с подходящи препарати и инструменти, както и с професионална парочистачка.
Почистване преди/след наематели
Почистване на прозорци - стъкла и дограма, Сухо и мокро почистване на всички подови настилки, Основно почистване на санитарни помещения , Почистване на кухня. Шкафове (отвън и отвътре); Хладилник, фурна, микровълнова и т.н. вътрешно., Почистване на прах от всички открити повърхности, Врати и каси, осветителни тела, ключове на лампи и контакти, Отстраняване на паяжини, изхвърляне на отпадъци и стари вещи, подреждане

Оценки от клиенти