9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Лозен (село), Костинброд, Бистрица, Герман, Долни Богров, Казичене, Кривина

Tornado Services

Торнадо Сървисис е фирма предлагаща основно професионално почистване.Фирмата е създадена през април 2018 от Никола Николов под името Торнадо Клийн.В момента Торнадо Сървисис разполага с 7 мобилни групи в сферата на почистването в България и развива дейността си в Англия, където има 5 мобилни екипа

Услуги от Tornado Services

Основно почистване
Използваме напълно безвредни и доказано качествени препарати! Услугата включва- обезпрашаване, измиване на прозорци и дограми, почистване, прахосмукиране, полиране и за финал измиване и мопиране на всички подови настилки.
Пране на мека мебел и килими
Tornado Clean използва екстракторни машини Рио и Фантом. Фирмата залага на висококачествени препарати, които са напълно безвредни за хора и домашни любимци. При изпирането на мека мебел машината впръсква препарат и едновременно го изсмуква. След изпирането мебелите остават на 80% сухи. Според зависимост от материята колко вода поемат са нужни между 2-4 часа за пълно изсъване. Килимите се перат на същия принцип както меката мебел. След изпирането няма опасност за настилката под тях(паркет,ламинат и др)
Почистване след ремонт
Tornado Clean залага на професионални прахосмукачки и водосмукачки с марките RIO, FANTOM, NUMATIC. Специалистите си служат с препарати и средства за професионална употреба, с чиято помощ отстраняват петна, засъхнала боя и лепило от дограмата и стъклата. Почистването на тази част от интериора завършва с измиване на профилите, стъклата и дръжките с антистатичен препарат. Санитарните помещения се обезпрашават, а впоследствие – измиват и дезинфекцират. В случай че по време на ремонтите работи са били засегнати меките подови настилки в апартамента, те също се почистват с препарати и машини. Екипът, който ще почисти, е подбран изключително внимателно и сме убедени, че това са перфектните хора, които ще направят Вашия дом или офис приказно чист и със 100% блясък!
Почистване на фурна и хладилник
Професионално почистване на фурни
Почистване на баня
Професионално почистване и дезинфекция на баня и
Почистване преди/след наематели
Обезпрашаване, праходмукиране, почистване на дограми и прозорци, пране на мека мебел

Оценки от клиенти