9.5 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, София, Лозен (село), Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Годеч, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Ихтиман, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Мърчаево (село), Нови искър, Нови Хан (село), Перник, Рударци (село), Световрачeне, Студена (село), Труд (село)

ТОНИТАЗЕТ

ТонитаZ е фирма, специализирана в професионалното почистване на домове и офиси. Нашата услуга е персонална, защото ценим Вашето време и отговаряме на Вашите изисквания. Дълготрайните отношения с нашите клиенти са приоритет за нас, поради което залагаме на приятелско отношение към Вас и качествено почистване на Вашия дом или офис. Препаратите, които използваме, са екологично чисти и биоразградими, защото се грижим за Вашето здраве и опазването на околната среда.

Услуги от ТОНИТАЗЕТ

Основно почистване
Използваме машини на доказалата се немска компания Karcher. Препаратите, с които почистваме са на немската марка Voigt. Специфичното при тях е, че са биоразградими и напълно щадящи повърхността. Безвредни са за Вас и Вашето семейство. 
Работният процес включва:обезпрашаване на всички помещения, мебели и уреди. Работата започва с почистване и измиване на прозорците и дограмите. Следва почистване от тавана към пода, което включва , измиване на осветителни тела, ключове и контакти, обезпрашаване на всички мебели, външно обезпрашаване и почистване на черна и бяла техника. Извършваме цялостно външно почистване на кухня (кухненски бокс) и цялостно почистване и дезинфекция на тоалетна и баня (стени, под, фуги, душ кабина, вана, моноблок, мивки и бидета). 
След приключване на работния процес обектът е напълно готов за обитаване.Без риск от вредни изпарения в резултат на почистването.
Пране на мека мебел и килими
Услугата се извършва на място при клиента с екстрактор за пране Fantom Promidi250 СР. Използват се професионални препарати за пране и петна на Voigt. Има ръчно разтъркване на препаратите след което с екстрактора, едновременно се впръсква препарат и се измуква мърсотията.
Почистване след ремонт
Използваме машини на доказалата се немска компания Karcher. Препаратите, с които почистваме са на немската марка Voigt. Те са специално предназначени за отстраняване на всякакви замърсявания след ремонт. Специфичното при тях е, че са биоразградими и напълно щадящи повърхността. Безвредни са за Вас и Вашето семейство. Работният процес включва:
  • почистване на пръски от боя и латекс;
  • премахване на лепенки от дограми;
  • обезпрашаване на всички помещения, мебели и уреди. 

Работата започва с почистване и измиване на прозорците и дограмите. Следва почистване от тавана към пода, което включва прахосмукиране на стени, измиване на осветителни тела, ключове и контакти, обезпрашаване на всички мебели, външно обезпрашаване и почистване на черна и бяла техника. Извършваме цялостно външно почистване на кухня (кухненски бокс) и цялостно почистване и дезинфекция на тоалетна и баня (стени, под, фуги, душ кабина, вана, моноблок, мивки и бидета). След приключване на работния процес обектът е напълно готов за обитаване. Препаратите са безвредни, което позволява мигновеното нанасяне в жилището без риск от вредни изпарения в резултат на почистването.
Почистване на прозорци
 Услугата включва почистване и измиване(двустранно) на прозорци и дограми със професионален препарат и необходимите уреди. Не важи за прозорци след ремонт! След измиване прозорците стават като нови и гледката се променя. Прозорците трябва да са достъпни за почистване Без алпинисти, скеле или вишка! Почистват се само стандартни алуминиеви щори.

Почистване на фурна и хладилник
Цялостно почистване на фурна и хладилник, вътрешно и външно. Почистването се извършва с професионални препарати.
Почистване на баня
Услугата включва: Основно почистване на стени,под,фуги,огледало,душ кабина,вана,умивалник,моно блок,отстраняване на котлен камък. Банята Ви ще заблести от чистота.
Почистване преди/след наематели
Почистването преди и след наематели понякога може да се окаже доста трудоемка задача. Ние знаем това и сме подготвени да се справим с всяка задача. Доверете се на нас.

Оценки от клиенти