9.9 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Лозен (село)

Свежест ЕМ

"Свежест ЕМ"- Господари в почистването. Малките детайли правят голямата разлика! Заложете на опит, традиции и ноу хау в почистването.

Услуги от Свежест ЕМ

Пране на мека мебел и килими
Свежест ЕМ използва екстракторни машини Karcher- впръскват вода и препарат под налягане и след това изсмукват замърсяванията под повърхността. След почистването тапицериите остават почти сухи като за пълното им изхъхване са нужни между 3 и 10 часа в зависимост от температурата в помещението. При прането на килими няма опасност за настилката под тях.
Почистване след ремонт
Работим с прахосмукачки Karcher, еднодискови машини Taski и прахо-водосмукачки Lavor. Почистването включва: обезпрашаване; почистване на дограми и прозорци; детайлно почистване на пръски от боя, латекс, лепила, цимент; следене за фина прах и точки по най-недостъпните места в помещението (над врати, канали на дограми, зад тръби на сифони, зад тоалетни чинии, под мебели и др.); почистване на под с необходимата технология, в зависимост от настилката и замърсяването; цялостна дезинфекция. Използват се доказани препарати на фирмите KITER и DIVERSEY. След почистването, жилището е готово за живеене.

Оценки от клиенти