0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Ловеч

Смарт Пропър Клийн

Ние сме Смарт Клийн. Услугите, които предлагаме са: - основно почистване; - почистване след ремонт; - почистване на прозорци; - абонаментно почистване - почистване преди/след туристи; - почистване преди/след наематели; Почистваме къщи, апартаменти, къщи, офиси, студиа за красота, къщи за гости (Airbnb, Booking). Работим с висококачествени препарати, с голяма педантичност и вникване в детайлите.

Услуги от Смарт Пропър Клийн

Основно почистване
Почистване на всички помещение заедно с вещите (мебели, кухненско обзавеждане, под, осветителни тела, санитария). Препаратите, които използваме са от висок клас, без съдържание на алергени и неприятни миризми. Клиентът не е нужно предварително да се подготви с препарати или почистваща техника!
Почистване след ремонт
Почистване на всички помещение. Премахване на мазилки, боя, лепило, тиксо и т.н. след майсторите. Почистване на праха по врати, осветителни тела, мебели (ако има такива). Препаратите, които използваме са от висок клас, без съдържание на алергени и неприятни миризми. Клиентът не е нужно предварително да се подготви с препарати или почистваща техника!
Почистване на прозорци
Професионално почистване на прозорци и дограми без следи от петна, точки, капки от вода. Почистването се осъществява чрез професионални уреди и машини. Препаратите, които използваме са от висок клас, без съдържание на алергени и неприятни миризми. Клиентът не е нужно предварително да се подготви с препарати или почистваща техника!
Почистване на фурна и хладилник
Почистване на замърсени и стари електроуреди. Препаратите, които използваме са от висок клас, без съдържание на алергени и неприятни миризми. Клиентът не е нужно предварително да се подготви с препарати или почистваща техника!
Почистване на баня
Професионално почистване на вашата баня, вана, душ кабина, тоалетна, мивка/и. Препаратите, които използваме са от висок клас, без съдържание на алергени и неприятни миризми. Клиентът не е нужно предварително да се подготви с препарати или почистваща техника!
Почистване преди/след наематели
Почистване след краткосрочни и след дългосрочни наематели. Почистваме според вашите нужди и желания (основно (всички помещения + прозорци), частично). Препаратите, които използваме са от висок клас, без съдържание на алергени и неприятни миризми. Клиентът е нужно да предвиди около 4 часа часа почистване преди настаняване на следващите наематели. Клиентът не е нужно предварително да се подготви с препарати или почистваща техника!