10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Пловдив

SIGI77

Ние сме фирма за професионално почистване.Предоставяме, висококачествени услуги за почистване на различни обекти: Домове,офиси, автомобили,магазини, хотели, складове, ресторанти и др.Имаме за цел,да осигурим на клиентите ни чисто,хигиенично и удобно работно или жилищно пространство.Готови сме да се справим с всякакви предизвикателства,за да бъдат клиентите ни доволни,което е най важно за нас!!Работим само с био продукти!!

Услуги от SIGI77

Основно почистване
Знаете ли какво означава ,,Основно почистване"?Означава всичко да блести от чистота,а ти да се чувстваш удовлетворен и спокоен.Започваме най-напред с почистването на прозорците на Вашата спалня.След това почистваме до блясък прозорците на детската стая, на кухнята и хола.Следва бърсане на праха по всички мебели,избърсваме всички гардероби,врати, а огледалата блестят с перфектна чистота.Когато се развихрим в кухнята печката,керамичните котлони,абсорбатора и мивката са перфектно чисти без нито едно петънце.След това отиваме в банята.Тоалетната,ваната,мивката и душ кабината ви придобиват максимално заводски вид.Измиваме всички стени с плочки до горе,огледалата заблестяват!Мощните прахосмукачки изсмукват всичко по пътя си - прах,паяжини по всички стаи.Накрая измиваме подовете с почистващи и дезинфекциращи препарати което преобразява вашия дом!Всичко това е реално с нашата фирма SIGI 77 не се колебайте да ни потърсите,ние ще свършим всичко това за вас докато вие прекарвате свободното си време в наслада и релакс.
Пране на мека мебел и килими
Пране на меки мебели е от важно значение за нашето здраве,с времето се натрупват мръсотия ,петна,акарии и текстила трудно се почиства само с домашни пособия. Ние почистваме с професионални машини и препарати, и за да сме 100% ефективни имаме техника на работа с която гарантираме,че ще останете доволни от добре свършената работа,като се насладите на качество и блясък. Ние работим за вас а вие си почивате!
Почистване след ремонт
Ние от SIGI 77 ,предлагаме професионално почистване след всякакъв вид ремонт! Ние ще почистим, а вие ще се насладите на ново и свежо жилище,офис или помощение! Обезпрашаваме,измиваме прозорци,санитарни помещения,мебели и кухненски шкафове външно измиване до блясък всички открите площи. Едрите отпадаци да бъдат премахнати и строителните материали!! СИДЖИ77 Чистота до блясък!
Пране на тапицерия на коли
Пране на тапицерия , с биоразградими продукти ,безвредни за нашето здраве. След пране тапицерията остава влажна за няколко часа и безупрично чиста.Гарантираме качество и професионално обслужване, коректно отношение ще ви накара пак да използвате нашите услуги.
Почистване на прозорци
Да виждаме през чист прозорец е удоволствие.Нас различните видове повърхности,не ни притесняват.Ще се погрижим висококачественно ,да получите чисти и изкрящи прозорци.Ние работим за вас докато вие си почивате!
Почистване на фурна и хладилник
Услугата включва ,поцистване на празен хладилник,измиване и обезмирисване на застояла миризма,забърсване на външните части. Измиване на фурната вътре и вън ,премахване на наслоени замърсявания.
Почистване на баня
Почистване и дезинфекция на ъглите и мивката,под и стени,душа и ваната,дизенфикциране на етжерки и шкафове.Докато ние чистим,вие си почивате!
Почистване преди/след наематели
Почистването след наематели е неизбежно,то включва спалня,хол,баня,кухня,тоалетна,всички помещения в имота!Професионално ще се погрижим да се премахне прах,акарии замърсявания и петна от подови настилки, стени,мебели,обезпрашаване и ароматизиране на помещението,забърсване на стъкла! Ще бъдат изтупани мебелите в дома,така че да няма и спомен от старите наематели!

Оценки от клиенти