0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Димитровград, Казанлък, Нова Загора, Раднево, Стара Загора, Хасково

Куин оф клийн

Доставяме пълен пакет услуги за почистване на вашия дом или бизнес. Ние приспособяваме нашите услуги, така че да отговарят на вашите изисквания, като по тизи начин сме в състояние да предложим ефективни решения, отговарящи на вашите индивидуални нужди. Този ангажимент към удовлетвореност на клиентите, в съчетание с високото качество на нашите услуги са причина нашите клиенти да ни изберат, като техния предпочитан доставчик на чистота и хигиена.

Услуги от Куин оф клийн

Основно почистване
Основното почистване включва: • Почистване с прахосмукачка и влажно забърсване със специализиран препарат на подове с твърди настилки (гранит, мозайка, теракот, PVC, ламиниран и естествен паркет, саморазливни, гумирани и други); • Почистване с прахосмукачка на подове с меки настилки (мокет и килими); • Почистване на мебели (бюра, маси, шкафове, рафтове, етажерки, врати, первази и други) - външно; • Почистване на санитарни помещения (WC, бани) - измиване и дезинфекция със специализирани препарати - подове, тоалетни чинии, мивки, огледала и стелажи; • Премахване на образували се паяжини; • Почистване на кошчета и санитарни кофи от отпадъци; • Подмяна чували на кошчета за отпадъци и изхвърляне на битов отпадък; • Почистване на контакти, ключове и осветителни тела; • Почистване на кухня, включително електроуреди - външно; • Почистване на первази на прозорци; • Почистване на тераси. Работим основно с професионалните машини и препарати на Kärcher.
Пране на мека мебел и килими
Фирмата работи основно с професионалните машини и препарати на Kärcher. Прането се извършва с Kärcher PUZZI 10/1.
Почистване след ремонт
Услугата почистване след ремонт включва следните дейности: - премахване на прахта от всяко кътче; - отстраняване на засъхнали цимент, мазилка, гипс, латекс и боя. - обстойно почистване на под, стени, врати, баня, тоалетна, тераси, офис мебели ,офис техника ,осветителни тела и контакти; - почистване на всякакъв вид дограма и витрини; - събиране на отпадъците в чували.
Пране на тапицерия на коли
Цялостно почистване, по-известено като „пране на автомобили“ не само освежва и хигиенизира, но и удължава живота на Вашата автотапицерия. Прането се извършва с професионална машина Kärcher Puzzi 10/1.
Почистване на прозорци
Ние отделяме специално внимание, когато извършваме ръчно почистване на прозорците, дограмите, ъглите и уплатненията за максимално качество на почистващата услуга. Използваме само висококачествени препарати при почистването на прозорци, за да се насладите на максимално добър резултат.
Почистване на фурна и хладилник
Ако имате замърсени фурна и хладилник, може да ни се доверите за почистването им. В отличните резултати от почистването може да уверите сами. Забравете за ужасния мирис, мазните петна и загорелите остатъци.
Почистване на баня
- Почистване от котлен камък и варовик на умивалници, тоалетни чинии, писоари и др. - Полиране на душ кабина. - Почистване на вана, джакузи, басейн, кран, душ и прилежащи принадлежности от натрупания варовик, подсушаване и полиране. - Обезмасляване, почистване и полиране на стенната облицовка / премахване на плесен между фугите, ако има такава /. - Отстраняване на всички наслоявания от сапун и шампоан. - Почистване и полиране на огледала. - Измиване и полиране на подовете.