0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Бургас, Несебър, Поморие, Равда, Свети Влас, Слънчев Бряг, Созопол, Черноморец

ProXpert

Доверете се на почистваща фирма с дългогодишен опит, предлагаща пълната гама професионално почистване за вашия дом, офис, сграда, магазин, ресторант или хотел, Позиционирани сме на територията на град Бургас, но работим в Слънчев бряг, Созопол както и по цялото южно черноморие. С над 5 години опит в бранша, успяхме да разработим най-добрите процеси и практики, които ще Ви гарантират вискокачествена услуга на конкурентни и достъпни цени. Нашата цел е да ви спестим време и усилия за да ги използвате за нещата, които са наистина важни за вас.

Услуги от ProXpert

Основно почистване
Въпреки, че апартаментът Ви се поддържа целогодишно, винаги остават места, на които не се обръща достатъчно внимание като прах върху гардероби, контакти, подови первази, пространствата под дивани, легла, осветителни тела, котлони и др. Услугата е подходяща и ако се местите в нов дом или подготвяте старото жилище за отдаване под наем. С нулеви усилия от Ваша страна домът Ви ще има професионално почистен вид и ще заблести от чистота!
Пране на мека мебел и килими
Прането на мека мебел се извършва със специална за целта машина - екстрактор Rainbow и професионални препарати за почистване. При необходимост , петна по дамаската се третират допълнително с препарат и четка. Машината за пране изсмуква в дълбочина цялата мръсотия и акари, намиращи се в тапицерията. Като резултат меката мебел, матрака, дивана или мокетът Ви остават леко влажни и добре почистени.
Почистване след ремонт
Всеки е правил ремонт на дома си и знае как жилището потъва във фин строителен прах от шпакловка, рязане на плоскости при поставяне на ламинат, монтаж на мебели, врати, пробиване на дупки и др. Ако нямате идея от къде да започнете и как да почистите всичко или просто искате да спестите време и нерви, се нуждаете от професионално почистване!
Почистване на прозорци
Почистването на прозорци отнема много време и усилия и може да бъде опасно. Ние предлага професионално външно и вътрешно почистване на стъкла, дограми и витрини за вашия дом или бизнес. С помощта на нашето специално оборудване и еко препарати, със сигурност ще бъдете доволни от резултата!