9.6 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Лозен (село)

Почистване "ELISEL"

"Ние от фирма ""ЕЛИСЕЛ"" се грижим за чистотата и здравето на вашият дом с безвредни препарати. Вашата удовлетвореност е наш приоритет!"

Услуги от Почистване "ELISEL"

Основно почистване
Препаратите които сме избрали са на компания "Amway", тъй като те са утвърдени и са доказали своите качества.
Използваме почистваща машина Рейнбоу, защото е един от най - добрите методи за обезпрашаване.

Почистването включва:
  •  Почистване на всички дограми и прозорци
  •  Обезпрашаване на всички помещения и мебели
  •  Почистване на всички помещения и мебели вътре и отвън
  •  Полиране, измиване и мопиране на подовите настилки.

Ние ще оставим дома ви безупречно чист, свеж и безопасен за вас и вашето семейство!
Почистване на прозорци
Измиване на прозорци.
Обезпрашаване или измиване на щори.
Използваме препарати който се грижат за очите на вашият дом!

Пране на мека мебел и килими
Прането на холовата гарнитура, диван, килим или матрак протича по-следният начин. Първо меката мебел се прахосмукира и обезкосмява(ако има косми от животни) с почистваща система Рейнбоу, защото за нас това е най - ефективният начин за обезпрашаване.

След което, машинно се впръсква ароматен ефективен препарат върху меката мебел, препарата се оставя 2-3 минути, за да подейства. Следва вакум  екстракция с непосредствено изплакване, което се извършва с екстрактор на Керхер. Това осигурява безупречното изпиране на холовата гарнитура, килима или дивана.

Няма опасност за подовата настилка под килима. 

Технологичното време за изсъхване на меката мебел и килимите е от 2 до 4 часа в зависимост от температурата в помещението.
Пране на тапицерия на коли
 Ние Почистваме и изпираме интериора на автомобила Ви на посочения от Вас адрес. За да почистим салона на автомобила Ви, е необходим достъп до електрическа мрежа за захранване на екстрактора, както и 15-20 литра вода. Гарантираме за качественото изпиране на тапицерията, защото използваме висококачествени препарати от гамaта на Spot, Buzil и Apolon. Нашите професионалисти работят прецизно със всеки препарат и се отнасят с грижа към вашият автомобил. Извършването на услугата трае около един час, като междувременно Вие може да насладите на свободното си време. За да изсъхне напълно тапицерията е необходимо време от 4 до 8 часа, в зависимост от климатичните условия.

Оценки от клиенти