9.7 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Варна

Penguin Clean

Ние сме млад амбициозен екип, предлагаме високо качество и кратки срокове на изпълнение както за фирми, така и за частни клиенти. За нас е удоволствие да почистваме до блясък вашия дом! Ние ценим вашето време и се грижим за чистотата, здравето, уюта и комфорта на вашето семейство!

Услуги от Penguin Clean

Основно почистване
Основното почистване включва: измиване и прахосмучене на подови настилки, обиране на паяжини във всички стаи, основно почистване дезинфекция на баня, основно почистване на кухня, обиране на прах от всички мебели, изхвърляне на кошчетата за смет, измиване на врати и дръжки, почистване на ключове, первази и парапети, измиване на тераси! Екипът ни е от трима човека!
Пране на мека мебел и килими
Машините, които използваме са Karcher, методът на почистване е: впръскване на препарат, изсмукване на препарата и изплакване. Съхненето е от 8 до 12 часа. Екипът ни е от трима човека.
Почистване след ремонт
Работим със сухо и мокро осмукачка Viper, като използваме силни препарати премахващи след ремонтни замърсявания! 
Пране на тапицерия на коли
Машините които използваме са Karcher, методът на почистване е: Впръскване на препарат, изсмукване на препарата и изплакване. Съхненето е от 8 до 12 часа. Екипът ни е от трима човека.
Почистване на прозорци
Премахване на прахта от щорите и при нужда измиване! Измиване и подсушаване на прозорците със стъклочистачка и подсушаващ моп, почиства се с препарат за прозорци. Очакваният резултат е блясък!
Почистване на фурна и хладилник
Услугата включва премахване на всички мазни и хранителни замърсявания, с препарати които премахват напълно замърсяването, а не да го разтвори. Така почистването става много ефикасно.
Почистване на баня
Основно почистване и премахване на варовик от банята!

Оценки от клиенти