0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

New Magic Home

Професионално и безкомпромисно почистване на вашия дом.

Услуги от New Magic Home

Основно почистване
Основното почистване на дома е онова почистване, при което не остава непочистено кътче във Вашия дом. Ние изпращаме екип от служители, като броя им се определя от големината и състоянието на жилището. В рамките на един цял ден, с помощта на нашата професионална техника и препарати, те почистват жилището из основи: прозорци, дограма, щори, подови настилки ,външно и вътрешно почистване на всички шкафове и гардероби, тераси, осветителни тела, всички помещения и уреди. 
Почистване след ремонт
Услугата е предазначена за жилища и къщи, след освежителни ремонти и строителство, така че да се приведат във вид, готов за нанасяне. Обикновено основната дейност е свързана с дълбоко почистване на прах, груби остатъци от замазки и шпакловки, боя, лепило. В следващия си етап тази услуга е подобна на основното почистване, като включва почистване на прозорци и дограма, подови настилки, бани и санитария, полиране на повърхности, мебели, меки подови настилки, осветителни тела и други по договорка. 
Почистване на прозорци
За почистване на прозорци използваме професионални препарати, който отстраняват всички замърсявания и наслоявания. След като почистените стъкла изсъхнат се образува защитен слой, който предпазва стъклото и спомага за по-бавното му последващо замърсяване. Почистването на прозорци след ремонт и почистването на прозорци без ремонт е доста различно, препаратите и методите на почистване са различни, различно е и времето необходимо за извършване на тези операции. 
Почистване на фурна и хладилник
Цялостно почистване на уредите, което ще премахне и най - упоритите петна. 
Почистване на баня
Детайлно почистване с професионални препарати и оборудване.