9.2 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Асеновград, Пазарджик, Пловдив, Елин Пелин, Ихтиман, Лозен (село), София

N&D PRO CLEAN

N&D PRO CLEAN - отлично качество на добри цени! Екипът ни се състои от лоялни и отговорни професионалисти, с богат опит в сферата, готови да се съобразят с Вашите предпочитания и изисквания.

Услуги от N&D PRO CLEAN

Основно почистване
Услугата включва цялостно почистване на Вашия дом - детайлно почистване на баня и кухня, измиване на прозорци, дезинфекция и обезпрашаване на всички помещения. Нашите екипи са оборудвани с професионална техника и висококачествени препарати. Доверете ни се и се насладете на уюта на Вашия дом само сняколко клика!
Пране на мека мебел и килими
Заявете наш екип само с няколко клика и ние ще дойдем в удобно за Вас време, на посочено от Вас място, за да отстраним всички упорити замърсявания и неприятни миризми от Вашата мека мебел или килим. Работим с професионални екстрактори и почистващи препарати от най-висок клас. Доверете ни се и ние ще се погрижим за текстила във Вашия дом!
Почистване след ремонт
Услугата включва - почистване на дограма и прозорци, обезпрашаване на всички помещения, почистване на пода и дезинфекция. Работим с професионално оборудване и препарати от най-висок клас. Доверете ни се и се насладете на чистотата и уюта на обновения Ви дом!
Пране на тапицерия на коли
Заявете наш екип само с няколко клика и той ще ви посети в удобно за Вас време. Работим с професионални екстрактори и препарати от най-висок клас. Доверете ни се и ние ще освежим купето на Вашия автомобил!
Почистване на прозорци
Услугата включва двустранно почистване на дограма и прозорци. Екипите на N&D PRO CLEAN са оборудвани с професионална техника и почистващи препарати от най-висок клас, което допринася за отличните резултати. Доверете ни се и се насладете на чистота и блясък, без никакви усилия от Ваша страна!
Почистване на фурна и хладилник
Почистването включва премахване на всички упорити замърсявания, мазнини и неприятни миризми и дезинфекция. Ние от N&D PRO CLEAN работим с професионални почистващи уреди и препарати от най-висок клас. Дверете ни се и върнете блясъка във Вашата кухня!
Почистване на баня
Тази услуга включва почистване и дезинфекция на банята/тоалетната в детайли - фуги, душ кабина, вана, моноблок, батерии и пр. Доверете ни се и ние ще се справим дори с най-упоритите отлагания от котлен камък и мухъл във Вашите санитарни помещения!

Оценки от клиенти