9.4 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Пловдив

Мастър Клийн България

Мастър Клийн България - фирма за професионално почистване на домове, офиси, промишлени, складови и търговски помещения. Ние не правим компромис с качеството, като използваме висококачествени почистващи и дезинфекциращи препарати Diversey - лидер в САЩ и Европа.

Услуги от Мастър Клийн България

Основно почистване
Основното почистване включва почистване на прозорци и дограма, подови настилки, бани и санитария, полиране на повърхности, мебели, меки подови настилки, осветителни тела и други по договорка. 
Пране на мека мебел и килими
Използваме висококачествени препарати Diversey специално разработени за пране на килими, мека мебел и дамаски. Машините TASKI които използваме са от най-висок клас. Посещение се извършва от един или двама професионално обучени наши служители. Цената за почистване варира в зависимост от степента на замърсяване. 
Почистване след ремонт
Услугата е предазначена за жилища и къщи, след освежителни ремонти и строителство, така че да се приведат във вид, готов за нанасяне. Обикновено основната дейност е свързана с дълбоко почистване на прах, груби остатъци от замазки и шпакловки, боя, лепило. 
Пране на тапицерия на коли
Изпирането на тапицерията на вашия автомобил се извършва с високотехнологична машина TASKI и специализирани препарати Diversey. След изпиране остава остатъчна влага за това препоръчваме услугата да се използва през топлите дни на годината. При посещение на място, клиентът трябва да осигури достъп до вода и захранване. 
Почистване на прозорци
Почистването се извършва с висококачествени уреди и препарати Diversey.
Почистване на фурна и хладилник
Използваме висококачествени обезмаслители и препарати Diversey, екип от един или двама наши служители ще се погрижи за вашата домакинска техника. 
Почистване на баня
Основно почистване на бани, тоалетни, мокри помещения. Премахваме наслагвания от котлен камък от батерии, керамика, фаянс, гранитогрес. Почистване на вани и душкабини. 
Почистване преди/след наематели
Услугата включва цялостно основно почистване на апартамента - Измиване на прозорци, санитарни помещения, обезпрашаване и измиване на подовите настилки, обезпрашаване и полиране на мебели, почистване на кухнески шкафове и домакински уреди.

Оценки от клиенти