9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Асеновград, Карлово, Пловдив, Чирпан, Хисаря, Сопот

Luxhouse

Luxhouse професионално почистване на домове, офиси, бизнес сгради, пране на мека мебел и почистване и изпиране на автомобили. 100% качество и коректност, защото ние сме профисионалисти и не правим компромиси с чистотата. Отдайте се на почивка и оставете мръсната работа на нас. Почувствайте разликата!

Услуги от Luxhouse

Основно почистване
Работи млад екип непушачи, работи се с калцуни и професионални препарати. Основното почистване се състои от почистване на баня, тоалетна, прозорци, дограма, кухня, врати, ключове на контактите, прахусмокачка, забърсване на прах, полиране на под и мебели. 
Пране на мека мебел и килими
Прането на меката мебел се извършва с професионален екстрактор на Керхер, който изсмуква 90% от влагата. Периодът на съхнене е от 1 до 3 часа в зависимост от темпееатурата на помещението. 
Почистване след ремонт
Почиства се от млад екип от професионалисти, като се използват висококачествени препарати. 
Пране на тапицерия на коли
Идваме на посочен адрес от клиента, като е необходимо да ни се предостави ток и между 10 и 15 литра вода. Използва се Керхер тип екстрактор, който изсмуква 90% от влагата в автомобила, нужно е от 1 до 3 часа съхнене според атмосферните условия. След като се изпере салона на автомобила, се премахва прах от табло, кори, сенници и врати. Придава се блясък на всички пластмасови и кожени повърхности. 
Почистване на прозорци
Почистване на прозорци и дограми с професионални гуми на Pulex и ножове на Solingen.
Почистване на фурна и хладилник
Нужно е клиентът предварително да се подготви, като изпразни хладилника. Почиства се само с висококачествени препарати, които не вредят на уредите. При много силно замърсени и захабени уреди, не можем да гарантираме 100% резултат. 
Почистване на баня
Почистват се всички фуги на банята, мивката и тоалетната, кат се дезинфенкцира и помещението. Работим само с качествени препарати. 
Почистване преди/след наематели
Услугата включва усмихнат млад екип от професионалисти.Работим с качествени и професионални препарати както и екстрактор на Керхер.

Оценки от клиенти