9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

KirbyNATOR

Ние сме семейна фирма за цялостно почистване на домове и офиси. Ползваме точните препарати. Залагаме на най- добрата машина- именно Kirby Avalir, уред който обезпрашава, изтупвайки нашите матраци и мека мебел на 40см дълбочина, за което има златен сертификат.

Услуги от KirbyNATOR

Основно почистване
Основното почистване включва цялостно обезпрашаване на дома ви- под, стени и тавани. Включително диван и матрак на 40 сантиметра дълбочина. Защо е важно да се обезпраши матрак? В него се събира голямо количество кожа от нашите тела, както и вредители наречени акарии. Миене на кухни и уреди, прозорци, щори. Ползваме висококачествени препарати, като прането на килими и мека мебел се извършва с пяна, която е от препарат 90% вода и 10% БИО препарат.
Пране на мека мебел и килими
Прането на мека мебел се извършва след пълно обезпрашаване, за да сме сигурни, че няма да се задържи кал във вашите мебели и да започне да излъчва неприятна миризма. Прането се извършва посредством пяна, която е 90% вода 10% БИО препарат, като след изпиране до пълна сухота са нужни не повече от 3 часа. При килим, използваме перач, който едновременно обезпрашава и пере, със същият препарат, като времето за изсъхване е чежду 1-3 часа, според модела килим.
Почистване след ремонт
След ремонт, можем да изхвърлим отпадъци. Също така благодарение на уредът, който ползваме, а именно Кирби, можем да се справим с праха, който е останал на 99.9%
Почистване на прозорци
Почистваме прозорци спрямо това колко са зацапани както и с помощта на нашият уред Кирби, така и на ръка, със специални препарати.
Почистване на фурна и хладилник
Почистваме фурни и хшадилници с препарати, които са безвредни.
Почистване на баня
Плочки и фуги почистваме с Кирби и виброуред, който успява да извади мръсотията от фугите и да донесе блясък на плочките.
Почистване преди/след наематели
Цялостно почистване, обезпрашаване, както на твърд под, така и на стени и тавани. Също така оезпрашаване на диван и матрак + пране. Баня, кухня, прозорци и др.

Оценки от клиенти