0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Русе

Екопочистване

Почистване домове, офиси и автомобили с използване на еко и био препарати.

Услуги от Екопочистване

Основно почистване
Почистване с професионална техника на KARCHER, с използване на ЕКО и БИО препарати. Накрая се извършва дезинфекция.
Пране на мека мебел и килими
Почистването се извършва с професионална техника на KARCHER, с използване на ЕКО и БИО препарати. При завършване се прави винаги дезинфекция.
Почистване след ремонт
Използваме професионална техника на KARCHER, работейки с ЕКО и БИО припарати. Накрая винаги се извършва дезинфекция.
Пране на тапицерия на коли
Почистване с професионална техника на KARCHER при използване на ЕКО и БИО препарати. При нужда се ползва пароструйка, накрая се прави дезинфекция. Нужно е достъп до електричество.
Почистване на прозорци
Почистване с професионална техника на KARCHER при използване на ЕКО и БИО препарати. При необходимост се ползва пароструйка, като накрая се прави дезинфекция.
Почистване на фурна и хладилник
Почистване с професионална техника на KARCHER при използване на ЕКО и БИО препарати. Задължително ползване на пароструйка и дезинфекция.
Почистване на баня
Почистване с професионална техника на KARCHER при използване на ЕКО и БИО препарати. При необходимост се ползва пароструйка и накрая задължително се дезинфекцира.
Дезинфекция
Извършва се с биоциден препарат с бактерицидно,фунгицидно,вирусоцидно и алгицидно действие.Областта на приложение е домове и офиси,здравни и лечебни заведения,тоалетни и санитарни помещения,транспортни средства.Нанася се ръчно или машинно.Разрешение за ползване ЕС №23-525-5.Почистените повърхности са без мирис на хлор.