8.9 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Рударци (село), Световрачeне, София, Студена (село)

Easy Cleaning

Easy Cleaning надежно име в почистването.

Услуги от Easy Cleaning

Основно почистване
Професионално почистване с професионални машини,професионални препарати и опитни хигиенисти.
Пране на мека мебел и килими
Прането се извършва с професионален екстрактор и най-високо качество перящи препарати.Нека старата мебел придобие нов вид.
Почистване след ремонт
Ремонтът е минал добре,сега е време някой да почисти!Ние сме на среща за да заблести вашето жилище след неприятните ремонти дейности.
Почистване на прозорци
Нека се погрижим прозорците ви да заблестят.
Почистване на фурна и хладилник
Омръзна ви от полепналата мръсотия по вашите уреди.Позволете ни да се оттървем от нея с професионалните ни машини и препарати за силно замърсени уреди.
Почистване на баня
Нека отстраним натрупалите се плесен и мръсотия от вашите плочки,фуги и санитанрни възли с професионална парочистачка Kärcher и нашите професионални препарати за баня.
Почистване преди/след наематели
Почистване,обезпращаване и измиване на всички настилки в помещението,почистване на санитарен възел и кухненски бокс,почистване на прах от мебели и шкафове,почистване на ключове/контакти,врати и брави.

Оценки от клиенти