9.5 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Бургас, Несебър, Свети Влас, Слънчев Бряг, Ахелой, Равда

Deluxe Cleaning

Deluxe Cleaning се занимава с професионално почистване. Цялостно, частично и основно почистване и дезинфекция на домове, офиси, хотели, магазини и др. Предлагаме добро качество на най-достъпни цени!

Услуги от Deluxe Cleaning

Основно почистване
Основното почистване е едно от най-важните неща в всеки един апартамент, защото има места на които не предполагаме какви неща може да се крият там, за това се доверете на правилния партньор в почистването. 
Пране на мека мебел и килими
Нанася се препарат за обработка на материята, след това по метода на екстракция с екстракторна машина се изсмуква водата от меката мебел. Приблизително време за съхнене на меката мебел е от 4 до 8 часа в зависимост от топлината в помещението. 
Почистване след ремонт
Почистването след ремонт е едно от най-трудните действия за всеки един човек. Използват се различни машини и препарати за отсраняването на мръсотията от различната повърхност. Може да се използва дискова машина за под и екстракторна машина за меката мебел. 
Почистване на прозорци
Нека прозорците във вашия дом или офис да заблестят от чистота.
Почистване на фурна и хладилник
Фурната, хладилника и микровълнавата са уреди в нашия дом с които оснвно използваме за приготвянето на храна, ето за това те трябва да бъдат винаги в перфектно състояние. Доверете се на нас за да заблести вашата кухня! 
Почистване на баня
Дойде ред и на банята, нещото което обичаме да блести от чистота дори и до най-малкия детайл в нея! 

Оценки от клиенти