8.4 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Бургас, Несебър, Свети Влас, Слънчев Бряг, Ахелой, Равда, Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Рударци (село), Световрачeне, София, Елените, Поморие

Deluxe Cleaning

Deluxe Cleaning се занимава с професионално почистване. Цялостно, частично и основно почистване и дезинфекция на домове, офиси, хотели, магазини и др. Предлагаме добро качество на най-достъпни цени!

Услуги от Deluxe Cleaning

Основно почистване
Основното почистване е едно от най-важните неща в всеки един апартамент, защото има места на които не предполагаме какви неща може да се крият там, за това се доверете на правилния партньор в почистването. 
Пране на мека мебел и килими
Нанася се препарат за обработка на материята, след това по метода на екстракция с екстракторна машина се изсмуква водата от меката мебел. Приблизително време за съхнене на меката мебел е от 4 до 8 часа в зависимост от топлината в помещението. 
Почистване след ремонт
Почистването след ремонт е едно от най-трудните действия за всеки един човек. Използват се различни машини и препарати за отсраняването на мръсотията от различната повърхност. Може да се използва дискова машина за под и екстракторна машина за меката мебел. 
Почистване на прозорци
Нека прозорците във вашия дом или офис да заблестят от чистота.
Почистване на фурна и хладилник
Фурната, хладилника и микровълнавата са уреди в нашия дом с които оснвно използваме за приготвянето на храна, ето за това те трябва да бъдат винаги в перфектно състояние. Доверете се на нас за да заблести вашата кухня! 
Почистване на баня
Дойде ред и на банята, нещото което обичаме да блести от чистота дори и до най-малкия детайл в нея! 

Оценки от клиенти