DOMESTINA / БЛОГ

Топ 5 фирми за професионално почистване в София - 2023

За първи път Domestina публикува класация на най-добрите фирми за професионално почистване в София. 

Класацията е базирана на няколко критерия:

  • Обратна връзка от клиентите

  • Брой извършени почиствания

  • Стойност на извършените почиствания

 

Ето ги и най-добрите компании в сферата на професионалното почистване за 2023:

 

1. Master Cleaning

Master Cleaning са активни на платформата от 2019-та година и се представят много консистентно от тогава. Бавно и методично стигнаха върха и не спират да впечатляват с качество и отношение. През платформата имат малко под 900 почиствания за 2023-та година и среден рейтинг 10 от 10.

Ето и един от коментарите, които най-добре описват емоцията след посещение на Master Cleaning. Oставен е от Стефания:

"Няма думи, с които да успея да опиша изключителния професионализъм на хората, които почистиха дома ни! Толкова съвестни, толкова мили, толкова старателни. Огромно “благодаря” на Ася и на целия екип! Почистването беше след ремонт, жилището придоби вид и аромат на уют и топлина! Благодаря ви!"

2. Топ Клийн

Топ клийн са една от най-старите фирми на платформата и от самото начало неизменно са в топ 3. Впечатляват с невероятно качество на почистването и професионално отношение. Не е случайно че са с рейтинг 10 от 10 и то от над 700 почиствания за 2023. 

Ето и един от типичните коментари за тях:

“10/10 звучи малко за работата която свършиха! Апартамента бе тотално занемарен от стари наематели с изключителна мръсотия и миризми. Не само че след тях е като нов, но и оставиха няколко професионални съвета какво може да се направи за да се съхрани чистотата и липсата на миризми. Отделно трябваше да оставя апартамента, тъй като бях на работа и няма нищо липсващо. Може да им се има доверие. Не знам дали са повече екипите, но ми се паднаха страхотни професионалисти и хора!”

Николай П.

3. Cleaners

Cleaners са една от сравнително по-новите фирми на платформата, с Domestina са от 2021ва година, но се доказаха като изключително адекватна, коректна и професионална фирма за почистване. За 2023-та година имат малко под 600 посещения и рейтин 9.9 от 10. 

От коментарите на клиентите определено си личи, че на Cleaners може да се има доверие, ето какво казва Габриела за тях:

“Изключително доволна съм от цялостната работа на екипа на Cleaners. Сутринта дойдоха навреме и веднага започнаха работа. Комуникацията беше нормална, обадиха ми се по телефона 40 мин. преди да приключат. Апартаментът беше блестящо чист! Със сигурност ще знам, че мога да разчитам на тях при следващо почистване и бих препоръчала на всички познати и непознати! :) Благодаря отново за отлично свършената работа, момичета!”

4. Mateos Cleaning

Mateos също са една от старите фирми на платформата. Те са неизменно в топ 5 от влизането си през 2019-та година. За 2023-та година имат малко под 400 почиствания, но по-малкия брой от първите 3 компании се дължи на това, че те не наемат много хора извън основния екип. Това ги прави много надежден изпълнител, на който може да се има доверие и клиента може да е сигурен, че ще свършат работата коректно. За годината рейтинга им е 9.9 от 10. 

Ето какво пише Ади М. за тях:

 “Блестящо основно почистване! Няколко пъти съм ползвала услугите им и при всяко тяхно посещение нивото е изключително професионално от всяка гледна точка.Работят прецизно и изпипват всеки един детайл.Горещо препоръчвам!”

 

5. Tornado

Tornado e първата фирма за професионално почистване на платформата. Дълго време те бяха номер 1, но за съжаление няколко работни паузи ги свалиха на по-задна позиция. Въпреки това те остават в топ 5 и отново се целят във върха. 

Ето какво казва Петя М. за тяхното посещение при нея:

“Направи ми впечатление организацията с която работят. Посети ме екип от двама възпитани младежи, които за около час време успяха да върнат естествения цвят на мебелите ми! Благодаря!”