9.9 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Нови Хан (село), Рударци (село), Световрачeне, София

RIO CLEAN LTD

Точност и Корекност

Услуги от RIO CLEAN LTD

Основно почистване
Основно почистване включва: Почистване на всички вертикални и хоризонтални повърхности Почистване на кухненски бокс(шкафове отвън и отвътре ако са празни) Почистване на санитарни помещения. Почистване на стъклопакети двустранно Прахосмукиране на всички подови настилки. Измиване на всички подови настилки. Почистване на прах от всички повърхности: врати,каси,осветителни тела,ключове на лампи и контакти,остраняване на паяжини. Работим само с професионални препарати и машини, както и с персонал с дългогодишен опит.
Пране на мека мебел и килими
За прането на меката мебел и килими използваме професионална техника и препарати. (екстракторна машина RIO) В зависимост от материята, и атмосферните условия мебелите изсъхват между 4-8 часа.
Почистване след ремонт
Почистване след ремонт включва: Обезпрашаване на всички хоризонтални и вертикални повърхности,обезпрашаване и почистване на всички шкафове външно и вътрешно ако са празни,обезпрашаване на осветителни тела ( без сваляне на осветителните тела) , почистване на всички ключове контакти,почистване на каси,врати. Почистване на стъклопакети и стъкла (двустранно без алпийски способ) Почистване на всички санитарни помещения баня,тоалетна. Измиване и прахосмукиране на всички подови настилки.
Почистване на прозорци
Почистване на дограма,прозорци(без алпийски способ) обезпрашаване на щори с професионален препарат и професионални пособия.От клиента се изисква да осигури достъп до прозореците преди пристигане на екипа.
Почистване на фурна и хладилник
Уредите се почистват с професионални препарати.
Почистване на баня
Услугата включва: Почистване на всички повърхности,отстраняване на варовик.почистване на фуги с пара. Дезинфекция и почистване на вана или душ кабина.
Почистване преди/след наематели
Почистване след наематели и преди наематели включва: Почистване на всички вертикални и хоризонтални повърхности Почистване на кухненски бокс(шкафове отвън и отвътре ако са празни) Почистване на санитарни помещения Почистване на стъклопакети двустранно Прахосмукиране на всички подови настилки Измиване на всички подови настилки. Почистване на прах от всички повърхности: врати,каси,осветителни тела,ключове на лампи и контакти,остраняване на паяжини.

Оценки от клиенти