0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Перник, Рударци (село), Световрачeне, София

My Clean Sofia

Млад, енергичен и позитивен екип от професионалисти. Бързи точни и коректни!

Услуги от My Clean Sofia

Основно почистване
Във всички помещения: Почистване на най-труднодостъпните места, зад и под мебели, под килими, над гардероби и шкафове; Обезпрашаване на всички вертикални и хоризонтални повърхности; Двустранно измиване на прозорци, дограми и щори; В кухнята: Премахване на замърсявания от фурни, котлони и аспиратор; Външно почистване на кухненски шкафове и вътрешно, ако са празни; Почистване и дезинфекция на хладилника(вътрешно, ако е празен); В банята: Цялостна дезинфекция на тоалетни, вана и душ; Почистване на фугите и премахване на котлен камък;
Пране на мека мебел и килими
Пране на тапицерии на дивани и фотьойли. Изпиране на тапицерии на столове и табуретки. Почистване на матраци. Пране на килими. Услугата се извършва на място при клиента. Използват се специални машини, които перат с вода и препарат, при желание на клиента и "Еко" препарати. Обработката на повърхностите се извършва чрез впръскване на сместа и незабавното и изсмукване в дълбочина от машината. По този начин се премахва мръсотията ефективно без тапицериите да стават твърде мокри. Препоръчително е меката мебел, матраците и килимите да се перат поне два пъти годишно.
Почистване след ремонт
Почистването се извършва от екип между двама и петима професионалисти с професионална техника и препарати. Включва: Обезпрашаване; Почистване на дограми и прозорци (двустранно); Детайлно почистване на пръски от боя, латекс, лепила, цимент и др. Цялостна дезинфекция; Следене за финна прах и точки по най- недостъпните места в помещението (над врати, канали на дограми, зад тръби на сифони, зад тоалетни чинии, под мебели и др.); Почистване на под с необходимата технология, в зависимост от настилката и замърсяването; Като цяло, след тази услуга, имота ще бъде приведен в идеално за ползване състояние.
Пране на тапицерия на коли
Услугата се извършва на място при клиента или при желание с опция от и до адрес. Прането се извършва със специална машина, която впръсква вода, смесена с препарат и веднага я изсмуква в дълбочина. По този начин тапицерията става леко влажна и колата е готова за употреба след няколко часа в зависимост от сезона. Прането включва: седалки; под; багажник; Клиентът трябва да може да осигури достъп до вода и електричество в рамките на 50 метра от автомобила, при желание за изпиране на място.
Почистване на прозорци
Услугата включва: Измиване на прозорци (двустранно) и дограма; Почистване на Щори; Работим с с професионални препарати и/или машини и са много по-ефективни в работата си от обикновения човек. Добрата подготовка, оборудване и техника са предпоставка за отлично свършена работа без компромиси и без рискове.
Почистване на фурна и хладилник
Услугата включва почистване на: Фурни и котлони Абсорбатор Микровълнови печки Хладилници Екипа на My Clean Sofia работи с професионални препарати и почистващи средства, които са много по ефективни от нормалните и отстраняват дори най-упоритата мръсотия.
Почистване на баня
Услугата включва: Почистване на всички повърхности от отлагaния на котлен камък и мухъл Дезинфекция на тоалетна чиния и биде Почистване на трудно достъпните места Почистване на фугите Почистване на вана или душ кабина При всяко къпане банята се изпълва с влага, която се просмуква в керамичната облицовка и фугите и създава среда за развитие на мухъл и бактерии. На трудно достъпните места се образуват натрупвания, откъдето идват и лошите миризми. Не правете компромис, използвайте професионално почистване на банята си от My Clean Sofia, поне веднъж на два-три месеца.