10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Пазарджик, Пловдив

Majestic Clean

Фирма е създадена специално за премиум изпиране на мека мебел, автотапицерии и матраци. Работим на адрес на клиента, а екипът е млад и добре обучен.

Услуги от Majestic Clean

Пране на мека мебел и килими
Фирмата използва световно известни марки перящи прахосмукачки - Kärher и Delonghi. След оглед на тапицерията започваме да третираме петната със специален разтвор за разграждане на мръсотията, следващата стъпка е минаване на тапицерията с машината, която вкарва друг препарат с приятен мирис и вода, и в същото време изсмуква мръстотията и излишната вода от меката мебел. Остава само да изсъхне, което зависи от помещението и степента на замърсяване от 3 до 6 часа. Винаги работи екип от 2-ма, млади и обучени хора.
Пране на тапицерия на коли
Фирмата разполага с екстрактор прахосмукачки - Kärher и Delonghi. Първата стъпка е оглеждане на салона за силно замърсени участъци, които се третират с препарат за петна. Докато подейства препарата, салона се минава с прахосмукачка за обиране на едрия боклук. След третиране на замърсени участъци се минава цялата тапицерия с машината, която вкарва препарат и вода едновременно, в същия момент изсмуква мръсотията и водата, оставайки чиста и ароматизирана тапицерия.