0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Пловдив

Magic Clean

Magic Clean е фирма с над 5 години опит в професионалнто почистване в Англия. Всеки път, когато вашият дом или офис имат нужда от безупречно почистване, експертите от Magic Clean са готови да ви помогнат.

Услуги от Magic Clean

Основно почистване
Ежегодното основно почистване на вашия дом с Magic Clean ви гарантира безкомпромисното справяне с натрупаната през изминалата годината прах и мръсотия. Дори и редовното почистване на дома ви не може да осигури резултатите, които се постигат при професионалното основно почистване. Ние извършваме детайлно почистване, измиване и изпиране на целия ви дом. От тавана до пода!
Пране на мека мебел и килими
Ние използваме само професионални машини и препарати на марката Prochem. 
Почистване след ремонт
Ние сме едни от най-добрите експерти, към които можете да се обърнете, когато става на въпрос за професионално почистване след ремонт. Без значение дали живеете в центъра или покрайнините, в къща или апартамент, ние ще направим така, че домът ви да заблести от чистота.
Пране на тапицерия на коли
Ние използваме само професионални машини и препарати на марката Prochem. 
Почистване на прозорци
Ние използваме уникална немска технология за почистване на прозорци и дограма на достъпно цени като гарантираме дълготрайния ефект на услугите ни. Вие ще се убедите сами в ефикасността на нашия метод за миене на стъкла. Само с едно почистване, вие ще може да се наслаждавате на кристално чисти прозорци и дограма. На прахта и мръсотията ще им много по-трудно да полепват и да се задържат по повърхността на стъклото след като гo почистим.
Почистване на фурна и хладилник
Когато имате нужда от професионално почистване на  фурната или хладилника ви, ние сме готови да помогнем. Нашият опит, специализирано оборудване и мотивация за постигането на фантастични резултати са гаранция, че вашите уреди ще блестят от чистота.
Почистване на баня
Когато имате нужда от професионално почистване на банята ви, ние сме готови да помогнем. Нашият опит, специализирано оборудване и мотивация за постигането на фантастични резултати са гаранция, че вашите уреди ще блестят от чистота.