0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Рударци (село), Световрачeне, София

ДАМЧЕВСКИ КЛИЙН ЕООД

Ние сме малък екип от коректни професионалисти, който се грижи за чистотата и уюта ви.

Услуги от ДАМЧЕВСКИ КЛИЙН ЕООД

Основно почистване
Почистването се извършва основно с професионални машини и професионални препарати на био основа безвредни за хората , домашните им любимци както и околната среда. Процеса на почистване претставлява : Почистване на най-труднодостъпните места; Обезпрашаване; Двустранно измивне на прозорци, дограми ; Премахване на замърсявания от фурни, котлони и аспиратори; Външно почистване на кухненски шкафове и вътрешно, ако са празни; Почистване и дезинфекция на хладилника(вътрешно, ако е празен); Цялостна дезинфекция на тоалетни, вана и душ; Почистване на фугите и премахване на котлен камък.
Пране на мека мебел и килими
Прането на мека мебел и килими се изпълнява с професионален екстрактор и препарати щадящи меката мебел, килимите и околната среда.
Почистване след ремонт
Почистването се изпълнява с прахосмукачка, екстрактор и всякакви други професионални препарати и уреди според степента на замърсяването Услугата включва : Обезпрашаване;Почистване на дограми и прозорци (двустранно); Детайлно почистване на пръски от боя, латекс, лепила, цимент; Цялостна дезинфекция; Следене за финна прах и точки по най- недостъпните места в помещението (над врати, канали на дограми, зад тръби на сифони, зад тоалетни чинии, под мебели и др.); Почистване на под с необходимата технология, в зависимост от настилката и замърсяването;
Пране на тапицерия на коли
Прането се изпълняава с екстрактор за пране на тапицерии, изпират се седалките,под и багажник, тавана не се пере защото може да се разлепи. Изсъхването зависи от външната температура, обикновено до няколко часа. Клиентът трябва да може да осигури достъп до вода и електричество в рамките на 50 метра от автомобила.
Почистване на прозорци
Прозорци (двустранно) и дограма; Щори; Използват се професионални уреди и препарати.
Почистване на фурна и хладилник
Почистване със силни но безвредни препарати и машини ако се налага на : Фурни и котлони, Абсорбатор, Микровълнови печки, Хладилници. Хладилника трбва да е празен и по възможност размразен.
Почистване на баня
Почистването се изпълнява с професионални уреди и препарати, почистват се и дезинфицират се : Фугите, Вана или Душ кабина, премахване на котлен камък и мухъл Дезинфекция на тоалетна чиния и биде.
Почистване преди/след наематели
Почистване на най-труднодостъпните места, зад и под мебели, под килими, над гардероби и шкафове; Обезпрашаване на всички вертикални и хоризонтални повърхности; Двустранно измиване на прозорци, дограми и щори; Премахване на замърсявания от фурни, котлони и аспиратор; Външно почистване на кухненски шкафове и вътрешно, ако са празни; Почистване и дезинфекция на хладилника(вътрешно, ако е празен); Цялостна дезинфекция на тоалетни, вана и душ; Почистване на фугите и премахване на котлен камък; Пране на тапицерии на дивани и фотьойли; Изпиране на тапицерии на столове и табуретки; Пране на килими и мокети; Дълбоко изпиране на матраци за покриване на натрупан фин прах и акари; Премахване на повърхностни петна и замърсявания; Ползват се силни но безвредни препарати и професионална техника.