Домашни помощници в Бистрица, София

Това е списък с активните домашни помощници в Бистрица. Не всички са налични за поръчка в този момент, защото са 100% резервирани. Натисни бутона "ПОРЪЧАЙ" за да видиш свободните.
Diamonds
Здравейте, ние сме екип Diamonds. Казваме се Мирослав Георгиев и Борислав Костов. Имаме дългогодишен опит в сферата на почистването. Работили сме 8 години в Лондон, а вече от 5 години и в България. Обичаме да пътуваме и да се разхождаме в планината. Дългогодишният ни опит е превърнал работата ни в удоволствие и ни помага да се ориентираме добре за нуждите на различните домакинства, както и сме перфекционисти по изпипването на всеки един детайл. Ние сме млади, усмихнати, отговорни и може да ни се доверите.
Чистота
Ние сме Надежда и Иван. Имаме професионален опит в чистенето от 2017г. в Лондон. Имахме Фирма за чистене и работихме като подизпълнител към големи фирми в Лондон. Постигнахме нивото което си бяхме поставили, преди да заминем за чужбина и сега искаме да продължим да си живеем в България. Обичаме пътуваме и да обикаляме, прекрасните места които има нашата страна. Практиката ни е научила, да изпълняваме професионално задълженията си.
Лозка Крумова
Лозка е зодия Рак. Семейна е и има две прекрасни дъщери. Чистенето й доставя удоволствие, прави го с огромно желание. Има опит като хигиенист, в момента работи в сферата на недвижимите имоти. В свободното си време обича разходките сред природата.
Ирина Велинова
Ирина е зодия Козирог. Омъжена е и има момченце на 12 години. Има професионален опит над 10 години в сферата. Казва, че е перфекционист на тема чистотата. Упорита и дейна в работата си, обича да внася уют и чистота в домовете на клиентите. В свободното си време обича да гледа филми.
Инна Петроченко
Инна е зодия Рак. Родом е от Украйна, но разбира български език и в момента го учи. Семейна е и има дете на 12 години. Работила е като камериерка и има познания в сферата на почистването. Определя се като честен и добър човек.
Аура
Здравейте, ние сме Алекс и Вили. В живота сме роднини, но на платформата на Domestina сме Екип Аура. Имаме предишен опит от поне 5 години, като се изразява в това, че сме почиствали офиси, домове и допълнителни помещения по молба на клиентите ни. За нас най-важното е отношението и свършената работа. Клиента винаги е на първо място, а ние предлагаме максимално качество, за да бъдат доволни и двете страни. Когато качеството си заслужава, защото обичаме това, с което се занимаваме, клиентите винаги ще са доволни. Доверете ни се, защото можем и ни бива в това, което правим!
Веселина Костадинова
Веселина е зодия Водолей. Майка на един син е. Определя се като весела, всеотдайна и енергична. Занимава се професионално с графичен и уеб дизайн. Въпреки, че няма професионален профил в сферата тя много обича чистотата и умее да изпипва детайлите. В свободното си време обича да създава дрехи, да се разхожда из природата и рисува.
Yordanova
Здравейте, казваме се Йоана и Ивана. Ние сме фирма за професионално почистване - Yovdanova Cleans. Нашият екип е амбициозен, с дългогодишен опит в сферата. Мотото ни е:" Оставете мръсната работа на нас и се насладете на блестяща чистота!" В свободното си време обичаме да прекарване с близките ни хора. Ако клиентите търсят млад и амбициозен екип с опит, то ние ние сме най-добрият избор за вас!
Анита Календжиева
Анита е зодия Везни. Изключително позитивна и динамична личност. Има две прекрасни дечица. Професионален опит в сферата няма, но обича много реда и чистотата и знае как да го създаде. В свободното си време обича да пътува.
Есмералда Христова
Есмералда е зодия Овен. Омъжена е и има едно детенце. Домакиня е от 7 години и твърди, че й е помогнало да научи доста трикове за почистване. Лъчезарна, трудолюбива и прецизна в работата си.
Елена Борисова
Елена е зодия Везни, семейна с две деца. Описва себе си като сериозен и отговорен човек, който стриктно изпълнява задълженията си. През свободното си време обича да чете и да се разхожда.
Ваня Йорданова
Ваня е зодия Козирог. Работлива и упорита, има опит в чужбина и в България в сферата. В свободното си време обича да пътува.
Даниела Борисова
Даниела е зодия Близнаци, има едно дете. Има опит в почистваща фирма както и като самостоятелен изпълнител. В момента основната и работа е като продавач консултант. Описва себе си като дисциплинирана отговорна и комуникативна. През свободното си време обича да чете и да се разхожда сред природата.
Стефан Казанджиев
Стефан е на 46 години, зодия Стрелец. Неженен, има голяма дъщеря на 23 години. Казва това, което мисли. Обича да чете книги и да се разхожда из природата. Работил е във фирма за професионално почистване, като домашен помощник при семейства. Обича реда, гледа винаги да е подредено и всяко нещо да е на мястото си.
А клас
Здравейте, ние сме Ангел и Атанас. Приятели и партньори от над 10 години. Опитът в професионалното и абонаментното почистване ни е повече от 12 години. Прекарваме свободното си време със семейството. Знаем какво правим и качеството е от значение.
Десислава Павлова
Десислава е зодия Дева. Има едно дете, което отглежда сама. Тя е отговорна, всеотдайна и обичаща да помага на хората. Работила е сферата на търговията дълги години. Обича да довършва нещата до край и да не се отказва лесно. Свободното си време обича да прекарва сред природата и да чете литература свързана с личностното израстване.
Нели Дечева
Нели е зодия Риби. Омъжена е и има две деца. Дълго време е работила в Германия, почиствала е частни домове и офиси и е натрупала много полезен опит. Обича професията и е изключително отговорна. В свободното си време обича да спортува.
Йоана Миланова
Йоана е зодия лъв, неомъжена. Има дълъг опит в почистващата индустрия и много обича да чисти. Работила е като камериерка в 5 звезден хотел в Англия и е свикнала да изпипва нещата до най-малкия детайл. В свободното си време обича да слуша музика и да се занимава с фотография.