DOMESTINA / БЛОГ

Почистване при наемане и напускане на жилището: как да го направите без стрес

Преместването в нов дом може да бъде вълнуващо, но и изтощително начинание. Обикновено е свързано с много опаковане и планиране, но почистването често се пренебрегва. В такива моменти на помощ идват услугите за професионално почистване преди и след наематели. Това е идеалният начин да предадете квартирата си в идеално състояние, или пък да предоставите на новите си наематели безупречно чист имот.

Защо да изберете професионално почистване при напускане на жилището?

  • Спестява време и енергия: В суматохата около преместването времето никога не стига. Професионалните почистващи фирми могат да свалят бремето на основното почистване от раменете ви и да ви позволяват да се съсредоточите върху други логистични дейности, свързани с преместването.
  • Осигурява връщане на депозита: За наемателите връщането на депозита често зависи от състоянието, в което оставят имота си. Професионалното основно почистване гарантира, че всяко кътче е в изряден вид, което увеличава вероятността наемателите да си получат обратно целия депозит.
  • Спестява много стрес: Ако сте наемател, който напуска старата си квартира, решението да ѝ поръчате почистване ще ви осигури спокойствие, така че с чиста съвест да започнете живот на ново място. 

Как да изберете подходяща услуга

Ето няколко неща, които е добре да вземете предвид, когато избирате услуга за почистване при преместване:

  • Репутация и отзиви: Търсете услуги с положителни отзиви и силни препоръки.
  • Персонализирани планове за почистване: Изберете услуги, които предлагат персонализирани планове за почистване, отговарящи на вашите специфични нужди.
  • Екологични опции: Ако сте от хората, за които грижата за околната среда е неизменна част от живота, можете да потърсите почистваща фирма, която предлага опция за екологични препарати.

Професионалното почистване при изнасяне не само спестява време и енергия, но и осигурява плавен преход без стрес към вашия нов дом или този на наемателите ви. Поверявайки почистването на професионалисти, можете да сте спокойни, че жилището ще бъде оставено в безупречно състояние. Най-добрият начин да направите това е да поръчате почистване преди или след наематели през Domestina.bg.

Почистване преди/след наематели
Основно почистване и пране на мека мебел с издаване на сертификат. Предаваш имота със сертификат, че е изчистен, изискваш да ти го върнат със същия сертификат при напускане.