Почистване след ремонт в Ямбол

Сравнете офертите на всички изпълнители
Виж цените

След ремонтни дейности се появяват най-трудните за почистване замърсявания. Следите от строителни материали като:

  • Латекс;
  • Силикон;
  • Лепила;
  • Финна прах;

се премахват изключително трудно без професионални препарати и машини. Ако човек не знае какво прави е много лесно да повреди повърхностите докато се опитва да почисти и по този начин да развали целия ефект от ремонта. Освен следите от строителни материали, при тази услуга се почиства и всяко кътче от дома ви, така че той да е в идеално състояние за живот.

Каква е цената?

Цената зависи от квадратурата на имота. Различните изпълнители работят на различни цени, защото използват различен брой хора на екип и работят с различни препарати и машини.

Защо да резервирате чрез Domestina?

В Domestina са събрани най-добрите изпълнители на почистване след ремонт в град Ямбол. При нас можете на едно място да сравните всички оферти, а конкурентната среда гарантира най-добри условия. Не забравяйте и възможността след посещението да оцените изпълнителите, това ги дисциплинира и ви позволява да помогнете на други потребители като вас в бъдеще.

Фирми за почистване, предлагащи почистване след ремонт в град Ямбол

Monti Clean
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: Варна, Ямбол

Премахваме строителните материали на ръка. След като съберем по-големите отпадъци с метли, прахосмукираме с мощна прахосмукачка Ровента, почистваме повърхностите с препарати. Почистваме прозорци, дограми и щори първо с вода, за да премахнем остатъците от прах, след което почистваме и с препарати. Почистваме бани, тоалетни и фуги. И за финал мопираме подовите настилки. Ако клиентът желание, изпираме и мека мебел. 

1. Премахване на строителни материали
2. Почистване на повърхности
3. Почистване и измиване на прозорци, дограма и щори
4. Прахосмукиране
5. Мопиране
6. Почистване на санитарни възли

Клиента може да очаква идеално изчистено помещение, освежени и готови за поставяне на мебели.