Почистване след ремонт в Асеновград

Сравнете офертите на всички изпълнители
Виж цените

След ремонтни дейности се появяват най-трудните за почистване замърсявания. Следите от строителни материали като:

  • Латекс;
  • Силикон;
  • Лепила;
  • Финна прах;

се премахват изключително трудно без професионални препарати и машини. Ако човек не знае какво прави е много лесно да повреди повърхностите докато се опитва да почисти и по този начин да развали целия ефект от ремонта. Освен следите от строителни материали, при тази услуга се почиства и всяко кътче от дома ви, така че той да е в идеално състояние за живот.

Каква е цената?

Цената зависи от квадратурата на имота. Различните изпълнители работят на различни цени, защото използват различен брой хора на екип и работят с различни препарати и машини.

Защо да резервирате чрез Domestina?

В Domestina са събрани най-добрите изпълнители на почистване след ремонт в град Асеновград. При нас можете на едно място да сравните всички оферти, а конкурентната среда гарантира най-добри условия. Не забравяйте и възможността след посещението да оцените изпълнителите, това ги дисциплинира и ви позволява да помогнете на други потребители като вас в бъдеще.

Фирми за почистване, предлагащи почистване след ремонт в град Асеновград

YES Comfort
рейтинг 9.7 / 10
 
Обслужва градовете: Пловдив, София, Асеновград

Почистването след ремонт е високо интензивно почистване на силно замърсени площи, обикновено със строителни материали, бои и фин прах. Включва детайлно и внимателно почистване на под, стени, баня, тоалетна, тераси, офис мебели, осветителни тела и офис техника. Двустранно почистване и измиване на дограмата и прозорците. Използваме машини на доказалата се немска компания Karcher. Препаратите, с които боравим, са професионални и сертифицирани, отговарящи на всички европейски норми за екология и безопасност. Производител Ecolab. Те са специално предназначени за отстраняване на всякакви замърсявания след ремонт. Безвредни са за Вас и Вашето семейство. Обектът се привежда във вид, готов за обитаване. Ние от Yes Comfort ще се погрижим всичко около Вас да е повече от чисто.

Асенко
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: Бургас, Варна, Пловдив, София, Асеновград

Почистването се извършва с машини на производителите Теннант, Вайпър, Керхер, Таски. Използваме немски и швейцарски препарати на водещи компании.

Почистването след ремонт включва:
Почистване на дограма
Почистване на стъкла
Прахосмукиране на под
Измиване на под и первази

Домът се издава във вид, който удовлетворява клиента!