Професионално основно почистване в Самоков

Сравнете офертите на всички изпълнители
Виж цените

Основното почистване се различава от поддържащото почистване на домашните помощници, по това, че се почиства много по-обстойно. Обръща се внимание на:

  • Прозорци;
  • Фуги в банята;
  • Вътре в шкафове и гардероби;
  • Вътре в печката;
  • Над гардероби и шкафове;

Общо взето дейности, които отнемат много време и не се правят често. Разликата с почистването след ремонт, е че няма премахване на следи от строителство като бои, латекс, лепила и изхвърляне на строителни отпадъци.

Основното почистване се извършва от екип от двама до четирима изпълнители с професионални препарати и машини за почистване.

Каква е цената?

Цената зависи от площта на имота, който ще се почиства. Разбира се, всеки доставчик има различно ценообразуване, защото работи с различен брой хора, различни препарати и машини.

Защо да резервирате чрез Domestina?

В Domestina можете да видите на едно място офертите на най-добрите изпълнители на основно почистване в град Самоков. Заради конкурентната среда тук можете да намерите най-изгодните оферти и да поръчате само с няколко клика, без излишни телефонни разговори. След като посещението приключи, ще получите форма за обратна връзка, с която да оцените изпълнителя. Тя е инструментът, които кара доставчиците да са винаги на ниво и ви дава възможност да помогнете на бъдещи потребители да направят правилен избор.

Фирми за почистване, предлагащи професионално основно почистване в град Самоков

Лимпия Хаус Самоков
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: София, Самоков, Боровец

За основното почистване използваме перяща прахосмукачка Zelmer Aquawelt Plus ZVC762ZT и прахосмукачка Rowenta Compact Power 3A RO3731.
Използваме и следните препарати Karcher Universal Cleaner, Clin, Domestos, Bref, Medix Professional, Обезмаслител и Savo за мухъл"

Почистването включва:
Основно почистване на дограмата и стъклата на прозорците, почистване на мрежи против насекоми; Почистване на санитарен възел(мивка, тоалетна чиния, вана, душ кабина, батерии и душове, шкафове, огледала, врати, бойлер и т.н.) Основно почистване на кухня почистване на всички шкафове, котлони, фурна, абсорбатор, мивка, хладилник и др.; 
Почистване на всички мебели от прах и други замърсявания; Почистване на осветителни тела, ключове и контакти, климатици, радиатори; Почистване на стени, ъгли и мебели от паяжини; Почистване на тераси, остъклени балкони и веранди; Почистване на всички входни и интериорни врати; Почистване на кошчетата за боклук и изхвърляне на дребни отпадъци. 
Почистване на подовите настилки и первазите към тях; Пране на завеси;

"Идеално почистено и готово за неговите собственици.
Ще видите старото си жилище в нова светлина!"