0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

RIAN CLEAN

Ние предлагаме широка гама от професионални почистващи услуги, отговарящи на най-високите стандарти за качество. Нашият екип от опитни и надеждни чистачи ще се погрижи вашият дом, офис или търговско помещение да са безупречно чисти. Ние се гордеем с това, че създаваме уютна и хигиенична среда за нашите клиенти, освобождавайки ги от рутинното почистване и позволявайки им да се съсредоточат върху по-важни неща.

Услуги от RIAN CLEAN

Пране на мека мебел и килими
Нашата цел е не само да осигурим чистота, но и да оставим у Вас най-много положителни емоции в края на нашата работа! Ние се грижим добре за вашия имот и използваме само професионално оборудване и сертифицирани почистващи препарати за постигане на най-ефективни резултати.
Почистване на баня
Предлагаме най-доброто почистване на баня с професионална парочистачка и почистващи препарати! Какво правиме в банята: - пълна дезинфекция на тоалетна, вана/душ, мивка; • обезпрашаване и отстраняваме замръсяванията по душ батерията/ смесителя и други аксесоари; • отстраняване замръсяванията и измиване на огледалните повърхности; • отстраняване видимите замрсявания по шевовете на плочките; • измиване фасадите на комплекта за баня и празните рафтове отвьтре.
Почистване след ремонт
Благодарение на използването на професионално оборудване и почистващи препарати, ние успешно ще премахнем следстроителното замърсяване, ще изхвърлим дребните строителни отпадъци, ще обезпрашим всички повърхности, ще придадем приятна миризма на пространството и ще подготвим дома за комфортно и безопасно живеене.
Почистване на фурна и хладилник
Редовното почистване на фурната и хладилника е гаранция за ред и хигиена. Нашите опитни чистачи внимателно и безопасно ще премахнат дори най-трудните замърсявания, ще премахнат следите от мухъл и ще озонират хладилника, за да премахнат неприятните миризми и бактерии. Моля, изпразнете хладилника предварително от храна за най-ефективно и безопасно почистване.