0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Лозен (село), Мърчаево (село), Рударци (село), Световрачeне, София

Renova Home

Работим с професионална техника за почистване и био препарати, които не съдържат хлор, амоняк и други вредни съставки, на английски, немски и американски производители. Наш приоритет е здравето на клиентите ни, техните деца и домашни любимци.

Услуги от Renova Home

Основно почистване
Почистването включва обезпрашаване и дезинфекция включително на трудно достъпни места във всички помещения. Ние използваме само био препрати без ацетон, хлор и други вредни за здравето съставки. Нашите професионални уреди ще освежат всяка повърхност и въздуха във Вашия дом или офис.
Пране на мека мебел и килими
Услугата се изпълнява с професионални машини за пране на дамаски чрез екстракция и професионални препрати, с внимание към специфичните материи на Вашите мебели.
Почистване след ремонт
Бързо, качествено и екологично почистване на всички следи от ремонтни дейности, обезпрашаване и полиране на всички повърхности и пречистване на въздуха в помещенията.
Почистване на прозорци
Почистването включва външно и вътрешно детайлно и хигиенично почистване на дограма и стъкла с немски био препарати и професионална техника с пара на Karcher, без прилагане на вредни за здравето химикали. При трудно достъпни повърхности за почистване, моля да ни информирате предварително с оглед осигуряване на необходимото оборудване и екип.
Почистване на баня
Почистването на Вашата баня ще бъде извършено с професионална техника и английски и немски био препарати за дезинфекция и почистване. Ако желаете да почистим вътрешността на шкафове, моля предварително да ги освободите от съдържанието им.
Експресно почистване
Наш екип ще почисти дома ви до блясък за кратко време и с използване само на скъпи и безвредни за здравето препрати и професионална техника.

Оценки от клиенти