9.5 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Бистрица, Герман, Казичене, Костинброд, Лозен (село), Перник

ПАРАДАЙС СОФИЯ

Професионална фирма за почистване на домове, офиси и търговски сгради. Коректност и качество на изгодни цени.

Услуги от ПАРАДАЙС СОФИЯ

Основно почистване
Екипът ни се състои от добре подбрани професионалисти от около 10 човека, но и продължава да расте с огромна скорост. Машините, които използваме са предимно на Karcher прахосмукачки, парочистачки и машини за подови настилки, също така използваме Rug doctor за мокети и килими. Използваме професионални препарати, както и предлагаме опцията Еко почистване с пара. Повечето ни машини и препарати внасяме от Англия.
• Цялостно измиване на всички прозорци, дограми и уплътнения; • Почистване с прахосмукачка на твърди и меки настилки; • Измиване на подови настилки с моп; • Почистване на мебели и черно - бяла техника; • Почистване на врати, ключове, контакти и осветителни тела; • Цялостно измиване на баня и санитарни помещения; • Почистване на най - труднодостъпните места, зад и под мебели, под килими, над гардероби и шкафове • Премахване на замърсявания от фурни и котлони; • Външно почистване на кухненски шкафове и вътрешно, ако са празни; • Почистване и дезинфекция на хладилника (вътрешно, ако е празен).
Пране на мека мебел и килими
Екипът ни се състои от добре подбрани професионалисти от около 10 човека, но и продължава да расте с огромна скорост. Машините който използваме са Rug doctor за мокети и килими . Използваме професионални препарати както и предлагаме опцията Еко почистване на пара. Повечето ни машини и препарати внасяме от Англия. 
Почистване след ремонт
Екипът ни се състои от добре подбрани професионалисти от около 10 човека, но и продължава да расте с огромна скорост. Машините който използваме са предимнно Кarcher и Rug doctor за мокети и килими. Повечето ни машини и препарати са внос от Англия. Освен машини изпозлваме и традиционо ръчно почистване. 
Пране на тапицерия на коли
Услугата влиза прахосмукачка,изпиране на седалки,полиране на интерьор с професионален препарат.
Почистване на прозорци
Услугата за почистване на прозорци включва цялостно измиване на прозорца и дограмата. Използваме традициония ръчен метод на миене на прозорци с професионални инструменти. Използваме професионални препарати за отсраняването на всякакъв вид замърсяване. Единсвеното изискаване към клиента е лесен достъп до прозореца и набавянето на вода за почистването.
Почистване на фурна и хладилник
За почистването и отсраняването на дълбоки замърсявания използваме професионални препарати за почистване. Единствено от клиента се изисква за почистването на хладилник да бъде предварително празен.
Почистване на баня
Почистване на всички повърхности от отлагaния на котлен камък и мухъл. Дезинфекция на тоалетна чиния и биде. Почистване на трудно достъпните места. Почистване на фугите Почистване на вана или душ кабина.

Оценки от клиенти