8.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

Олимп клийн

При нас вие ще намерите най- добрите решения за професионално почистване на апартаменти, къщи, домове, офиси. Еднократно и абонаментно почистване на апартаменти и къщи, след наематели, след ремонт.Разполагаме с конкретни решения за всеки проблем, свързан с хигиената и дезинфекцията. Гарантираме, че поетите от нас дейности се извършват с високо качество и грижа за поверената собственост. Стараем се да запазим доверието на нашите клиенти за извършените от нас услуги.

Услуги от Олимп клийн

Основно почистване
Основното почистване включва .Почистване на мебели от прах ,почистване на всички врати и радиатори на всички ключове и контакти,лампиони и полилей. Почистване на баня и тоалетна Почистване на кухненски плотове и шкафове ,апсорбатор,почистване на печка и котлони външно и/ или вътрешно .Почистване на хладилник.Почистване на дограма
Почистване на баня
Дезинфекция на тоалетна чиния и биде,вана или душ кабина.Почистване на всички повърхности,фуги.
Почистване на фурна и хладилник
Почистване на уреди от силно замърсяване освежава и премахване на мазнини и петна.
Почистване преди/след наематели
Обезпрашаване на всички повърхности.Дезинфекция на баня и тоалетна,Почистване на кухня,прахосмукиране на под и измиване.
Почистване след ремонт
Обезпрашаване, почистване на дограми и прозорци. Детайлно почистване на пръски от боя латекс,лепила цимент.Цялосна дезинфекция .Следене за финна прах и точки по наи недостъпни места в помещението.Почистване на под с необходимата технология в зависимост от степента на замърсяването.

Оценки от клиенти