0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Бургас

ЛИК ООД

Фирма ЛИК ООД извършва пране на матраци, дивани, фотьойли, килими и всякаква мека мебел, пране на седалки и др.

Услуги от ЛИК ООД

Пране на мека мебел и килими
За прането на килими и мека мебел използваме професионален екстрактор на Керхер и еднодискова подопочистваща машина на Английския производител Numatic! Прането на килими се извършва благодарение на специалната еднодискова машина, която разполага с различни по твърдост и дължина четки, които втриват надълбоко почистващите препарати и ги разнасят добре. Прането на всички видове мека мебел се извършва с екстрактора, който впръсква с много висока скорост и под специален ъгъл почистващите препарати. След това на цялата настилка се прави мокро смучене за отлични резултати. Използваните препарати са много силни и с обезмаслителни качества и не могат да се купят от магазина. Те разтварят отлично всички мръсотии и петна и придават на третираните повърхности вид на нови. 

Изпраната мека мебел е негодна за сядане или ползване непосредствено след изпирането. Цялостното изсъхване зависи от вида на меката мебел, текстила от който е направена, температурата в стаята и не на последно място от сезона. В летните и топли дни обикновено в рамките на едно денонощие всичко изпрано изсъхва, а през по-студените дни може да отнеме 2-3 дни и дори повече в зависимост от температурата в стаята.

Изпраните килими са мокри непосредствено след изпиране и ходенето по тях трябва да е с чехли / обувки. Цялостното изсъхване зависи от вида на килима, текстила от който е направен, температурата в стаята и не на последно място от сезона. В летните и топли дни обикновено в рамките на едно денонощие всичко изпрано изсъхва.