0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Велико Търново

DANIKO ESTATE & SERVICES

Кои сме ние? Ние сме Daniko estate & services, екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на строителството, поддръжката на имоти и специализираните услуги, предоставяни в тази област. Нашата история е история на успешни проекти и доволни клиенти. Как работим? Нашата работа се базира на индивидуален подход и внимание към детайла. Всеки проект, който поемаме, е уникален, и ние се стремим да намерим най-подходящите решения за вашите нужди. Нашите екипи от специалисти се справят с всяка задача с професионализъм и отдаденост. Ние внимаваме за сроковете и качеството на изпълнение, за да ви предоставим най-добрите резултати. Какво ни прави по-добри? Това, което ни прави по-добри, е нашата страст към това, което правим, и нашето стремление към перфекционизъм. Ние не правим компромиси с качеството и предоставяме на клиентите си иновативни и ефективни решения. Нашата мисия е да бъдем вашите надеждни партньори, на които можете да се доверите за всички строителни, поддръжкови и управленски нужди. С Daniko estate & services, вие получавате повече от просто услуги - получавате партньорство, което ви помага да постигнете вашия успех. За повече информация и заявки, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да бъдем на ваша помощ и да направим вашите идеи реалност!

Услуги от DANIKO ESTATE & SERVICES

Основно почистване
Основното почистване включва почистване на праха, измиване на подови настилки и премахване на прах от повърности. Работи се само с качествени материали. Като клиента не се ангажира с нищо, освен да осигури достъп.
Пране на мека мебел и килими
Прането на мека мебел е процесът на почистване и освежаване на дивани, столове и други меки мебели с помощта на подходящи почистващи препарати и инструменти. Това може да включва използването на парочистачка, прахосмукачка или специални препарати за пране на текстил. Клиента не е нужен да се ангажира с нищо, освен да осигури достъп.
Почистване след ремонт
След ремонт е важно да се извърши подреждане и почистване на работните повърхности, премахване на строителните отпадъци и прах, измиване на прозорците и почистване на подовете. Може да се използват почистващи препарати и инструменти за почистване на различните повърностит. Клиента не се ангажира с нищо, освен да осигури достъп.
Пране на тапицерия на коли
За да се изпере тапицерия на кола, може да се използва специални почистващи препарати за тъкани и мека четка. Нанасяме препарата, разтриваме го с четка или подходящ уред и след го забърсваме с чиста кърпа или прахосмукачка. Клиента не се ангажира с нищо, освен да осигури достъп.
Почистване на прозорци
Почистването на прозорци е процесът на отстраняване на мръсотия и петна от прозорците, за да ги направим чисти и прозрачни. Използват се качествени препарати и уреди. Клиента не е нужен по никакъв начин да се подготвя, освен да осигури достъп.
Почистване на фурна и хладилник
За да се почисти фурната, започваме с изваждането на решетките и тавите. Използваме само специални препарати за фурни, нанасяме го върху вътрешните повърхности и го оставяме да подейства. След това използваме гъба или кърпа, за да отстраним мръсотията и препарата. За хладилника - изключваме го и вадим всички полици и чекмеджета. Използваме разтвор от топла вода и мек препарат, за да изтрием вътрешните повърхности. Накрая изплакваме и оставяме да изсъхне преди да го включим отново. Клиента не се ангажира с нищо, освен да осигури достъп.
Почистване на баня
За да почистите банята, започнете с измиване на мивката и тоалетната чиния с почистващ препарат. След това почистваме плочките и фаянса с течен почистващ препарат и гъба. Използваме четка или гъба, за да почистим ваната или душ кабината ( ако има такива). Накрая измиваме пода с подходящ почистващ препарат и вода. Клиента не се ангажира с нищо, освен да осигури достъп.
Почистване преди/след наематели
Преди пристигането на нови наематели, се извършва подробно почистване на имота. Започваме с премахване на прах и прахосмукачка на подовите настилки и мебелите. Почистваме всички повърхности с почистващ препарат и гъба, включително и кухненските плотове, мивката, тоалетната чиния и душ кабината. Измиваме пода с подходящ почистващ препарат и вода. Уверяваме се, че всички прозорци и огледала са изчистени. Клиента не се ангажира с нищо, освен да осигури достъп.