0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Нови Хан (село), Рударци (село), Световрачeне, Благоевград, Дупница, Кюстендил, Перник

Cleanco

Нашата мисия и фирмена политика е прилагането на безкомпромисно качество и бързи срокове на изпълнение на възложената задача, за да направим услугата ни разпознаваема в бранша. Фирма CleanCo разполага с богат набор от професионални машини и консумативи, подпомагащи създаването на по-чиста и уютна работна среда. Екипите в нашите мобилни групи са млади, мотивирани и отговорни хигиенисти, извършващи точно определена дейност, за да можем да поддържаме качеството на работа.

Услуги от Cleanco

Основно почистване
Maшинно или ръчно почистване на твърди и меки подови настилки  Maшинно или ръчно почистване на тапицерия и мека мебел  Пране на мокети и килими  Почистване и измиване на стъкла и витрини  Забърсване на врати, контакти, дограма и парапети  Прахосмучене  Обезпрашаване и дезинфекция на бюра, мебели и офис техника  Почистване на климатици, обезпрашаване, изпиране на филтри  Почистване на паяжини
Пране на мека мебел и килими
Сухото пране на матраци и мека мебел , гарантира за премахването на петна, миризми, бактерии и акари, задържали се в матeриите. Чрез екстракция и използване на професионални препарати гарантираме за перфектното почистване и връщане на свежестта на вашите мебели и матраци.
Почистване след ремонт
CleanCo е специализирана почистваща фирма, работеща след строителни и ремонти дейности, както и ежедневна поддръжка и комплексни почистващи услуги. Услугата включва почистването и изхвърлянето на отпадъците от обекта , до полиране , ароматизиране и предаване на обекта в напълно завършен и почистен вид.
Пране на тапицерия на коли
Машинно сухо пране на автосалони , гарантиращо комплексно почистване , премахване на петна и замърсявания в интериора ви . С висококачествен набор от машини Cleanco , гарантира че 1час след приключване на услугата тапицерията на автомобила ви , ще е напълно суха и ароматизирана .
Почистване на прозорци
Почистването на прозорци и фасади се извършва от опитни професионалисти с висококачествени препарати за бляскав резултат . Стъклените повърхности се запечатват с антистатичен препарат , гарантиращ по-дълго задържане на чистият вид на вашите стъкла .
Почистване на фурна и хладилник
Цялостното почистване на кухня се състои от обезмасляване на всички повърхности и уреди, почистване на пода чрез еднодискова машина, полиране на всички работни плотове, третиране на алпака плотовете и пълна дезинфекция на обекта.
Почистване на баня
Отстраняване на всички типични трайни замърсявания в санитарни помещения. Отстраняване на варовикови отлагания, водосточен камък и петна от ръжда в санитарни помещения, дължащи се на води с висока твърдост. Възвръщане на първоначалния блясък на повърхностите. Пълна дезинфекция на помещенията.
Почистване преди/след наематели
След наемателите идват добрите хигиенисти , а ако търсите най-добрите се доверете на CleanCo , гарантирано добър резултат .