9.4 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Герман, Долни Богров, Елин Пелин, Казичене, Костинброд, Кривина, Лозен (село), Нови искър, Перник, Световрачeне, София

ABB CLEANING

Може да бъдете сигурни, че във Вашите домове, бизнес сгради, магазини, офиси, промишлени складове, производствени помещения ще почистват професионалисти с добри комуникативни умения, изрядно работно облекло и качествена екипировка.

Услуги от ABB CLEANING

Основно почистване
Основното почистване се изпълнява на следните етапи: почистване на стъкла и дограма двустранно (ПВЦ и алуминиеви стъклопакети); премахване на прах от мебели външно и вътрешно при осигурен достъп (празни); почистване на врати, каси, контактни ключове, радиатори и климатици външно; прахосмукиране; измиване на твърди подови настилки; измиване на санитарни възли; почистване на кухненски шкафове външно и вътрешно, при осигурен достъп (празни); почистване на кухненски плот и фаянс; почистване на домакински уреди външно; измиване на тераси външно (машинно);
Пране на мека мебел и килими
ABB CLEANING използва професионални машини Керхер, като технологията на работа е: Предварително пране: най - напред през дюза се впръскват водата и почистващият препарат (почистващият разтвор) под определено налягане на разстояние от 10 см. Почистващият препарат трябва да действа около 10 минути. Основно пране: Дюзата за почистване на подове преминава над килима и при това се вкарва почистващият разтвор. Разтворените замърсявания се изсмукват със същия или със следващия работен ход. Изплакване: Изплаква се с чиста вода и посредством дюзата за изсмукване, почистващият разтвор се изсмуква заедно със замърсяванията. Изсмукване: След изсушаването килимът се изсмуква основно с прахосмукачка за килими.
Почистване след ремонт
Почистването след ремонт се извършва на следните етапи: - Премахване на замърсявания от строителни материали от всякъкъв вид – латекс, гипс, лепила, боя, шпакловки и др. - Машинно обезпрашаване от фин прах (след циклене или шлайфане) на стени. - Двустранно измиване на дограми и прозорци, миене на стъкла. - Почистване след ремонт с професионална машина на всички видове твърди подови настилки – фаянс, гранитогрес, паркет, балатум. - Машинно изпиране на меки подови настилки. - Почистване на шкафове вътрешно и външно. - Измиване и дезинфекция на санитарните помещения. - Почистване на радиатори, врати, дръжки, контакти, ключове, ламперии. - Изхвърляне на отпадъци.
Пране на тапицерия на коли
Автомобилът се прахосмукира с мощна прахосмукачка за отстраняване твърдите частици. За местата където не може да се прахосмукира, например фугите по таблото и седалките се използва въздух под налягане, така излиза мръсотията от най - трудно достъпните места. Втора стъпка след прахосмукачката - детайлно почистване на вратите, корите, таблото, всички пластмаси вътре в интериора на автомобила, тавана, сенниците и всичко, което може да бъде достигнато и почистено. Премахват се и миризми от органични съединения, миризми от животни и косми. След това се впръсква препарат под налягане с нулбелизатор върху автотапицерията, като същевременно препарата се втрива. За отстраняване на силни замърсявания и петна се използват допълнителни продукти, които разтварят и най - упоритите замърсявания. Препарата се оставя да подейства няколко минути, след което се изсмуква и изплаква с чиста вода. Когато препарата се изсмуче, с него излиза и мръсотията от седалките на автомобила, може да бъде повторено до пълното отстраняване на замърсяването по тапицерията, като седалките остават леко влажни. Използват се биоразградими и екологични препарати на водещи фирми в сферата на професионалното почистване на автомобили. Процедурата включва също и пране на текстилната част на вратите, пране на багажник и почистване на таван. Почистваме кожени тапицерии на всякакви автомобили. Премахваме напълно миризми на животни, храна, урина, тютюн, и всякакви други органични миризми от интериора на вашият автомобил. Автотапицерии се почистват и през есенно зимните месеци, тогава съхненето на интериора става с оставяне на автомобила запален и включване на парното за 2ч. През пролетно летните месеци, съхненето е между 3 и 6 часа, в зависимост от температурите.
Почистване на прозорци
Почистването им се извършва със специални препарати и пособия. Почистват се всички замърсявания като боя, отпечатъци, стикери и др. След цялостно почистване, прозорците и дограмите придобиват първоначалната си чистота.
Почистване на фурна и хладилник
Услугата включва външно и вътрешно почистване на домакински уреди с подходящи препарати. Не е необходимо клиентът да прави специална подготовка на уредите.
Почистване на баня
Услугата включва почистване на санитарен фаянс, подови твърди настилки и стени, душ кабини, батерии с подходящи препарати.

Оценки от клиенти