Домашни помощници в Бусманци, София

Това е списък с активните домашни помощници в Бусманци. Не всички са налични за поръчка в този момент, защото са 100% резервирани. Натисни бутона "ПОРЪЧАЙ" за да видиш свободните.
Свежина
Здравейте! Ние сме Зафир и Христина Славчови - родители на три прекрасни деца. Ние сме едни от първите екипи домашни помощници на платформата на Доместина. Усвоили сме много техники за почистване Имаме подход към нашата работа. Избрали сме тази работа, защото обичаме чистотата и подредеността. Ако изберете нашите услуги ще останете много доволни. Свободното си време отделяме на нашите деца, обичаме да се разхождаме из природата. За нас семейство е всичко. е всичко.
А клас
Здравейте, ние сме Ангел и Атанас. Приятели и партньори от над 10 години. Опитът в професионалното и абонаментното почистване ни е повече от 12 години. Прекарваме свободното си време със семейството. Знаем какво правим и качеството е от значение.
Борислава Петрова
Борислава е зодия Овен. Омъжена е и има две деца. Няма професионален опит в сферата на почистването, но е старателен и отдаден човек. Свободното си време прекарва в разходки и със семейството си.
Десислава Павлова
Десислава е зодия Дева. Има едно дете, което отглежда сама. Тя е отговорна, всеотдайна и обичаща да помага на хората. Работила е сферата на търговията дълги години. Обича да довършва нещата до край и да не се отказва лесно. Свободното си време обича да прекарва сред природата и да чете литература свързана с личностното израстване.