Домашни помощници в Изгрев, Банкя

Това е списък с активните домашни помощници в Изгрев. Не всички са налични за поръчка в този момент, защото са 100% резервирани. Натисни бутона "ПОРЪЧАЙ" за да видиш свободните.
Dream
Здравейте, ние сме екип Dream и с удоволствие Ви предлагаме нашия опит и умения, натрупани по време на дългогодишната ни работа на пътнически круизни кораби. Работили сме за едни от най-реномираните круизни линии в Европа, където сме усъвършенствали уменията си, спазвайки високите стандарти за безупречно обслужване и качество. Нашите клиенти могат да разчитат на точност и коректност – ние изпълняваме всяка задача с внимание към детайлите и винаги спазваме сроковете. Максимална ефективност – работим бързо и качествено, за да отговорим на най-високите Ви очаквания.
CleanForce
Ние сме Иво и Боби. От 18 години сме екип в живота.Обичаме домашния уют, а чистота е един от основните критерии, за да го има. Имаме опит в почистване на домове с прахосмукачка Rainbow. Стриктни и отговорни сме към работата си!
Петя Луканова
Петя е на 39 години, зодия Телец. Обвързана, с два домашни любимеца. Амбициозна и упорита, постига всичко желано в живота си, държи на точността и честността. Обича да рисува и пътува, както и да запечатва всеки момент с фотография. Последната ѝ работа е като продавач консултант в строителна фирма. Обича винаги да завършва всичко, с което се захване, дисциплинирана и отговорна личност е.