Домашни помощници в Иваняне, Банкя

Това е списък с активните домашни помощници в Иваняне. Не всички са налични за поръчка в този момент, защото са 100% резервирани. Натисни бутона "ПОРЪЧАЙ" за да видиш свободните.
Свежина
Здравейте! Ние сме Зафир и Христина Славчови - родители на три прекрасни деца. На платформата домашни помощници сме от половин година, за този период сме усвоили много техники за почистване. Имаме внимание към детайла. Избрали сме тази работа, защото обичаме чистотата и подредеността. Ако изберете нашите услуги ще останете много доволни. Свободното си време отделяме на нашите деца, обичаме да се разхождаме из природата. За нас семейство е всичко.
Петя Луканова
Петя е на 39 години, зодия Телец. Обвързана, с два домашни любимеца. Амбициозна и упорита, постига всичко желано в живота си, държи на точността и честността. Обича да рисува и пътува, както и да запечатва всеки момент с фотография. Последната ѝ работа е като продавач консултант в строителна фирма. Обича винаги да завършва всичко, с което се захване, дисциплинирана и отговорна личност е.
Николина Николова
Николина е на 34 години, зодия скорпион. Тя е изключително усмихната, приветлива и позитивна. Влага старание във всичко, което прави, защото обича работата си и я върши с удоволствие. Според нея това е ключът към добрите резултати, които тя постига. Преди Domestina е работила в доста различни сфери, като от всяка една от тях е взела най-важните и значими неща свързани с общуването и обслужването на клиенти, бързина и качество на работа, префесионализъм и адаптивност. Всички тези умения е правят изключително ценена и търсена домашна помощница.
Петя Ганчева
Петя е зодия рак, има 5 години опит като домашна помощница в Англия. Има две порастнали дъщери и един внук. За себе си казва, че е отговорна, честна и трудолюбива. През свободното си време обича да чете книги, да се разхожда из прироадата и да гледа филми.
Людмила Кирилова
Людмила е зодия Овен. Семейна е с едно дете. Има опит като хигиенист и камериерка. Сериозен и старателен човек във всеки аспект на живота, особенно в работата си. Обича народните танци и ги практикува в свободното си време.
Радостина Джупанова
Радостина е на 33 години, зодия Близнаци. Семейството ѝ се състои от две деца и любящ съпруг. И двамата са от провинцията, но любовта ги среща в София преди почти 9 години. В свободнто си време обича да ходи на семейни разходки в парка, да спортува, да готви и да прави семейството си щастливо. Обичат да ходят по фестивали и да се обличат с народни носии. Има дългогодишен опит в почистването, работила е за почистващи фирми в София, както и на лични абонаменти. Отговорна, точна, коректна, изпълнителна и с внимание към детайла. Щастлива е, когато клиентът е доволен.