DOMESTINA / БЛОГ

Открийте пролетния сезон със стилен декор за дома

Пролетта е сезонът на обновлението и подмладяването - идеалното време да внесете свежа енергия в обзавеждането на дома си. Цветята цъфтят, птичките чуруликат, а вие може би се чудите как да освежите жилището си. Познахме ли? Е, може и да не сме, но сега вече със сигурност си мислите за това, така че защо не прочетете следващите няколко полезни съвети?

Започнете с цвят

Един от най-лесните начини да съживите всяка стая е добавите нови цветове в обзавеждането ѝ. На пролетта ѝ отиват както ярки цветове, така и меки пастелни нюанси. Можете да добавите възглавници, вази или завеси в небесносиньо, бледорозово или слънчевожълто. Тези цветове могат значително да подобрят настроението в стаята.

Поканете природата в дома 

Ако не обичате скуката, можете да си вземете котка или куче, но тук под природа по-скоро имаме предвид по-скоро растителното царство. Нищо не напомня за пролетта така, както свежите цветя и буйните растения. Цветарниците и зелените саксийни растения не само изглеждат красиво, но и пречистват въздуха като допринасят за по-здравословна среда на живот. 

Пренареждане и разчистване 

Понякога едно просто разместване на мебелите може напълно да промени духа на стаята. Разгледайте всяко помещение с окото на интериорен дизайнер и пренаредете мебелите, така че да създадете открита и приветлива среда. Освен това пролетта е идеално време за разчистване на ненужното. Премахването на предмети, които вече не ви служат, може да направи дома ви по-просторен и спокоен.

Преминете към по-леки материи

Заменете тежките зимни материи с по-леки. Сменете дебелите одеяла и вълнените покривки за легло с по-леки памучни или ленени варианти. Това променя не само външния вид, но и усещането за дома ви.  

Завършете с блясък

Един чудесен начин да завършите освежаването на дома си е като поръчате професионално почистване. Така домът ви не само ще изглежда по най-добрия начин, но и ще си осигурите хигиенична и здравословна среда за вас и вашето семейство. Професионалистите от почистващата фирма могат да се справят с труднодостъпните места, да премахнат алергените и да вдъхнат пролетна свежест на дома ви. Можете да поръчате основно почистване от най-добрите изпълнители на Domestina.bg.

Основно почистване
Подходящо за сезонно почистване, при нанасян в ново жилище, преди/след специални поводи и други.