DOMESTINA / БЛОГ

10 признаци, че имате нужда от професионално почистване на дома

Трудно е да поддържате чистота у дома, особено когато се налага да балансирате между работата, семейството и личното време. Затова когато достигнете момента, в който осъзнаете, че сте готови да инвестирате в професионална услуга за почистване, това решение ще се отрази благотворно не само на дома ви, но и на благосъстоянието ви. Ето десет признаци, че е време да се обърнете към експертите:

1. Мъчат ви упорити алергии 

Ако прахът и пърхотът от домашни любимци предизвикват алергични реакции у вас или някой във вашето домакинство въпреки че чистите редовно, добро решение е да поръчате основно почистване от специализирана фирма. Така домът ви ще бъде много по-чист, отколкото когато го поддържате сами.

2. Нямате време за основно почистване 

Има ли дълги периоди, в които сте прекалено заети, за да почистите дома си из основи и вместо това само теглите по една прахосмукачка и един парцал от време на време? Определено не сте сами! Затова е добре да се обърнете към професионалистите - те ще свършат работата, за която вие нямате време. 

3. Подложени сте на силен стрес

Чувствате ли се притиснати от постоянната нужда от чистене? Значи е време да делегирате тази задача и да намалите стреса, на който сте изложени.

4. Подготвяте голямо събитие

Организирате парти или семейно събиране? Професионалното почистване е сигурен начин домът ви да блесне преди големия ден.

5. Чакате бебе

Тук няма място за компромиси. Когато бебето влезе за първи път в дома ви, той трябва да бъде безупречно чист. Професионалистите могат да създадат безопасна и чиста среда за най-новия член на семейството.

6. Чистите сами, но не ви се получава

Понякога, колкото и да търкате, не можете да изчистите дома си така, както ви се иска. Професионалните почистващи фирми разполагат с инструменти, опит и техника, които гарантират отлични резултати без изключение.

7. Избягвате определени задачи

В почистването всеки си има по някоя задача, която не обича да върши и съзнателно или несъзнателно избягва. Ако твърде дълго сте отлагали някоя такава задача, значи е време да я възложите на професионалистите. 

8. Правили сте ремонт

Почистването след ремонт може да бъде дълго и изтощително. Затова е добре да наемете почистваща фирма, за да се отървете окончателно от нападалия прах и несъбраните строителни отпадъци.

9. Често боледувате

В дом, който не се чисти качествено, по-лесно могат да се завъдят микроби, които да ви разболеят. Професионалното основно почистване може да помогне да запазите здравето на семейството си.

10. Имате нужда от почивка

Казано по-просто, ако смятате, че заслужавате почивка от домакинските задължения (с което сме съгласни), значи е време да поръчате професионално почистване.

Професионалното почистване не само облекчава тежестта на домакинските задължения, но и подобрява средата в дома ви като я прави по-приятна и здравословна. Това е една разумна инвестиция в повече свободно време и по-високо качество на живот. Можете да поръчате основно почистване от най-добрите изпълнители на Domestina.bg.

Основно почистване
Подходящо за сезонно почистване, при нанасян в ново жилище, преди/след специални поводи и други.