Почистване след ремонт в град Пловдив

Почистването след ремонт е високо интензивно почистване на силно замърсени площи, обикновено със строителни материали, бои и фин прах. Извършва се със специализирани машини и най-често от екип от двама до четирима професионалисти. Препоръчва се да не се опитвате сами да чистите такъв тип тежки замърсявания, защото често можете да повредите повърхностите или да направите чистенето на финия прах невъзможно.

Можете да резервирате почистване след ремонт, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

OMC

Ние не наричаме нашите служители чистачи, хигиенисти, техници, градинари и др. Жените и мъжете в OMC имат специфично ДНК. Те обичат работата си и се гордеят, че ви отменят в поддръжката на жилището или офиса ви. Те са мили, разбиращи, изпълнителни, лоялни и изключително прецизни. Те са грижовниците.

ROYAL CLEAN

Цялото жилище се почиства със системата Rainbow - обезпрашаване на всичко, включително стени и тавани, а след това и измиване. Санитарните помещения и прозорците се почистват с професионална парочистачка KARCHER, която работи на базата на силна пара, която прави 100 процентова дезинфекция, както и с необходимите препарати. Работим с професионални препарати повечето от които са на био основа и не са вредни за здравето, както и с препаратите на Rainbow и Karcher. След услугата жилището ще бъде готово за използване в перфектен вид, без да има необходимост от допълнително почистване.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!