Почистване след ремонт в град Банкя

Почистването след ремонт е високо интензивно почистване на силно замърсени площи, обикновено със строителни материали, бои и фин прах. Извършва се със специализирани машини и най-често от екип от двама до четирима професионалисти. Препоръчва се да не се опитвате сами да чистите такъв тип тежки замърсявания, защото често можете да повредите повърхностите или да направите чистенето на финия прах невъзможно.

Можете да резервирате почистване след ремонт, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

Go Cleaning

Всяко почистване се извършва от екип от 4 човека. При влизане в обекта, първоначално екипът извършва измиване и почистване на дограми и прозорци, санитарни помещения, почистване и обезпрашаване на мебели, врати, лампи, картини, контакти, радиатори и др. Цялостно почистване на кухня и коридори. След което се извършва почистването на подовете с машини. Еднодисковата машина "Numatic International" се използва в комбинация с нужния препарат и вода, при наличие на силно замърсени подови настилки след ремонт или силно захабени такива. След това използваме прахосмукачката "Nevada" за събиране на мръсотията и препарата с вода. На финал подовите настилки се полират с микрофибърен моп и подходящ препарат за Вашата настилка.

Кристално Чисто

Обезпрашаване на стени, Машинно премахване на фина прах от обзавеждане, Избърсване на твърда мебел, Измиване на прозорци и забърсване на дограма без алпийски способ, Почистване и дезинфекция на санитарни помещения,Почистване на подови настилки, цокъл и фуги.

Бонанза - Бачорски

Почистване и измиване на стъклени части; Почистване на дограми и щори (двустранно); Почистване на вътрешни и външни подпрозоречни первази; Почистване на мебели и уреди; Почистване на гардеробчета, врати и каси; Премахване на образували се паяжини; Почистване на всякакъв тип мебели; Мокро почистване на подове с твърди настилки /гранит, мозайка, теракот, PVC и естествен паркет/; Влажно забърсване след основната обработка със специализиран препарат; Почистване на цокли; Почистване на осветителни тела и всякакъв тип табелки; Почистване на парапети; Машинно изпиране на меки настилки и столове; Основно почистване на санитарни помещения (съблекални, тоалетни и бани);Почистване на стени и под; Почистване на тоалетни чинии, писоари, мивки, бойлери;Почистване на огледални и стъклени повърхности; Почистване на аксесоари, рафтове осветителни тела; Почистване на техника и уреди в сервизните помещения;

Брилянтино

Брилянтино изполва праховодосмукачка Nevada, марка IPC Soteco и препарати за професионално почистване Kiter, I.C.E FOR. Aко площта е по-голяма за пода се използва еднодискова машина. Основна задача на почистването след ремонт е премахването на остатъците от боя, латекс, строителна прах и други. Почистването включва обезпрашаване на мебели и други твърди повърхности. Почистване на врати, каси, ключове, контакти, осветителни тела и други. Двустранно измиване на прозорци и дограми (без алпийски способ). Цялостно почиствана на бани и тоалетни. Почистване на подови настилки. Жилището се издава готово за обитаване. Забележка: Цената включва изхвърляне на отпадъци до 2-3 торби, които могат да бъдат вдигнати от сам човек.

Tornado Clean

Tornado Clean залага на професионални прахосмукачки и водосмукачки с марките RIO, FANTOM, NUMATIC. Специалистите си служат с препарати и средства за професионална употреба, с чиято помощ отстраняват петна, засъхнала боя и лепило от дограмата и стъклата. Почистването на тази част от интериора завършва с измиване на профилите, стъклата и дръжките с антистатичен препарат. Санитарните помещения се обезпрашават, а впоследствие – измиват и дезинфекцират. В случай че по време на ремонтите работи са били засегнати меките подови настилки в апартамента, те също се почистват с препарати и машини. Екипът, който ще почисти, е подбран изключително внимателно и сме убедени, че това са перфектните хора, които ще направят Вашия дом или офис приказно чист и със 100% блясък!

Свежест ЕМ

Работим с прахосмукачки Karcher, еднодискови машини Taski и прахо-водосмукачки Lavor. Почистването включва: обезпрашаване; почистване на дограми и прозорци; детайлно почистване на пръски от боя, латекс, лепила, цимент; следене за фина прах и точки по най-недостъпните места в помещението (над врати, канали на дограми, зад тръби на сифони, зад тоалетни чинии, под мебели и др.); почистване на под с необходимата технология, в зависимост от настилката и замърсяването; цялостна дезинфекция. Използват се доказани препарати на фирмите KITER и DIVERSEY. След почистването, жилището е готово за живеене.

ТОНИТАЗЕТ

Използваме машини на доказалата се немска компания Karcher. Препаратите, с които почистваме са на немската марка Voigt. Те са специално предназначени за отстраняване на всякакви замърсявания след ремонт. Специфичното при тях е, че са биоразградими и напълно щадящи повърхността. Безвредни са за Вас и Вашето семейство. Работният процес включва почистване на пръски от боя и латекс, премахване на лепенки от дограми, обезпрашаване на всички помещения, мебели и уреди. Работата започва с почистване и измиване на прозорците и дограмите. Следва почистване от тавана към пода, което включва прахосмукиране на стени, измиване на осветителни тела, ключове и контакти, обезпрашаване на всички мебели, външно обезпрашаване и почистване на черна и бяла техника. Извършваме цялостно външно почистване на кухня (кухненски бокс) и цялостно почистване и дезинфекция на тоалетна и баня (стени, под, фуги, душ кабина, вана, моноблок, мивки и бидета). След приключване на работния процес обектът е напълно готов за обитаване. Препаратите са безвредни, което позволява мигновеното нанасяне в жилището без риск от вредни изпарения в резултат на почистването.

Elit Clean

Почистване след ремонт се осъществява по следният начин: 1) Обекта се почиства от натрупания прах по време на ремонта с професионална прахосмукачка. 2) Премахване на индустриален прах от стени, окачен таван, мебели. 3) Почистване на ключове, контакти и др. 4) Почистват се стъкла и профили със специални за целта инструменти и професионални препарати като почистването се извършва ръчно. 5) Почистване на врати. 6) Почистват се мебелите (ако има налични, кухня, гардероби, маси, спални и др.) 7) Почистване на санитарни помещения. 8) Почистване на подови настилки с роторна машина за професионално почистване или ръчно измиване в зависимост от степента на замърсяване. След нашето посещение Вие ще можете да се насладите на времето, когато ще подреждате дрехите си в гардероба, чашите в кухненските шкафове без да има нужда от допълнително почистване. Домът ви ще бъде чист и ще имате идеална хигиенна среда за вас и вашите близки.

Xtreme Cleaning

Използваме водосмукателна двумоторна машина Nevada, екстрактор за пране на мека мебел и меки подови настилки Rio, еднодискова машина на почистване на твърди подови настилки и пране на мокети и килими Numatic. Почистването включва: 1) Ръчно почистване на прозорци и дограма с проф. препарати и инструменти; 2) Ръчно почистване на прах от мебели, осветителни тела, електрически контакти и ключове; 3) Ръчно почистване на кухненски плотове, плочки и електроуреди; 4) Машинно изпиране на мека мебел с машината Rio; 5) Почистване на санитарни помещения (баня и тоалетна); 6) Пране на килими и мокети с машината Numatic; 7) Mашинно измиване и почистване на фуги и твърди подови настилки с машините Numatic и Nevada; Обектът ще бъде предаден в отличен търговски вид.

Cleanbow

Главните задачи на почистването след ремонт са пълното обезпрашаване на жилището и премахването на следите от боя и други ремонтни замърсявания, затова ние от фирма Cleanbow извършваме това с машини Rainbow, които гарантират премахването и на най-фината прах и цялостно почистване на жилището със специални препарати, които са щадящи за Вас и семейството Ви, но едновременно с това успяват да се справят и с най-упоритите замърсявания. Почистването включва измиване на прозорци и дограма, (без алпийски способ), обезпрашаване на всичко в дома (подове, стени, тавани, обзавеждане), почистване на шкафчета отвън и отвътре, цялостно почистване на баня, почистване на осветителни тела, ключове и контакти и изтупване на тапицерия с Rainbow и прането й. След нашето почистване дома е готов за обитаване и безопасно за Вас и семейството Ви.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!