Тук откриваш малките почистващи фирми. Резервирай с няколко клика.
Какво включва услугата?
  • Прозорци (двустранно) и дограма;
  • Щори;
Изпълнителите работят с професионални препарати и машини и са много по-ефективни в работата си от обикновения човек. Добрата подготовка, оборудване и техника са предпоставка за отлично свършена работа без компромиси и без рискове.
Domestina Standard
Всяка почистваща фирма на платформата изпълнява тази услуга съгласно Domestina standard. Стандартът гарантира, че независимо кой изпълнител от платформата избереш – той ще изпълни прецизно всички активности, посочени в описанието на услугата. Domestina standard гарантира, че всички почистващи фирми на domestina.bg работят в унисон с нашите високи критерии.
Как работи Доместина
1
Избери услуга
2
Избери изпълнител
3
Наслади се на чист дом
134 793
поръчани почиствания
Разумна цена
Пряка конкуренция между фирмитe изпълнители
Надеждни фирми
Рейтинг и коментари от клиенти
Бързо решение
Онлайн поръчка без оглед, поръчки дори и за утре
Отзиви от клиенти
РЕЙТИНГ: 9.4/10 | 05/10/2022
Любезен и отзивчив екип, имаше дребни детайли по почистването, които можеха да бъдат направени по-добре. Плочките в едно от мокрите помещения останаха със следи от препарата и петна, за съжаление не забелязани от мен при издване на обекта, за останалите коментари по непочистени детайли бяха много мили и коригираха на място.
Antonia D.   за   CleanToday
РЕЙТИНГ: 10/10 | 04/10/2022
Ели е прекрасен професионалист, с внимание към детайла. Изпълни всичко, за което я бях помолила. Очарована съм от желанието и всеотдайността й! Аз съм взискателна, но тя успя да оправдае очакванията ми! Определено ще я потърся отново!
Полина Н.   за   Елица Д.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 05/10/2022
Много възпитана и учтива жена. Много съм доволна и от работата й - къщата блестеше след нея, парцалите бяха изпрани, препаратите подредени. Със сигурност ще се възползвам отново от нейните услуги.
Пламена Б.   за   Тодорка Н.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 05/10/2022
Благодаря за бързата и професионална реакция! Желая Ви успех и много доволни клиенти! Поздрави, инж. Попова
Елена П.   за   Deluxe Cleaning
РЕЙТИНГ: 10/10 | 05/10/2022
Много съм доволна, за втори път ползвам услугите на фирмата.
Росица Ц.   за   Топ Клийн
РЕЙТИНГ: 10/10 | 05/10/2022
Перфектни както винаги!
Shaika   за   MATEOS CLEANING

Често задавани въпроси

Каква е цената?

Цената се определя от броя и вида на прозорците в имота. Всяка компания определя свои собствени цени в зависимост от почистващите препарати и инструменти, както и от нейния опит и качество на работа.

Защо да резервирате чрез Domestina?

Domestina е мястото, където можете да сравните офертите на всички доставчици на един екран - конкуренцията гарантира справедлива цена. Не забравяйте, че в края на посещението оценявате работата на доставчика. Оценката директно влияе върху количеството работа, която получават през платформата, което ги прави екстра внимателни.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
работни дни между 9:00 и 18:00 часа