Почистване на прозорци в София

Сравнете офертите на всички изпълнители
Виж цените

Дограмата, стъклата и щорите на прозорците са мръсни? Разбира се всеки може да си изчисти прозорците сам, но отнема много време, а резултатите обикновено са далеч от задоволителни. Оставете тази работа на професионалистите! Те работят със специално оборудване, професионални препарати и имат правилна техника на почистване. С тяхна помощ ще се радвате на кристално чисти прозорци, обезпрашени щори и дограми без петънце.

Каква е цената?

Цената се определя от:

  • Брой стаи;
  • Брой остъклени тераси;
  • Брой стаи в които ще се почистват щори;

Няма значение колко са големи прозорците или колко са на брой, толкова е просто.

Защо да резервирате чрез Domestina?

Domestina e мястото където можете да сравните на един екран офертите на всички изпълнители. Тук можете да поръчате онлайн, само с няколко клика без излишни телефонни разговори и обяснения. Не забравяйте, че след края на посещението, можете да оцените изпълнителя и вашият коментар да помогне в избора на други потребители.

Как да резервирате?

На тази страница можете да видите, всички компании, които предлагат почистване на прозорци в град София. Можете директно да изберете изпълнител от тук или да натиснете бутона “Виж всички оферти” за да видите цените на всички компании.

Фирми за почистване, предлагащи почистване на прозорци в град София

Tornado Clean
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

Въпроси на тел. 0887206176. Услугата вклюва обезпрашаване и измиване на прозорци и дограми с професионални аксесоари и препарати!

Cleanbow
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: Перник, София, Банкя

За повече информация, моля обадете се на 0878924957. Ние сме фирма, която е насочена към здравословното почистване. Това означава, че използваме уреди и препарати, които щадят Вашето здраве. Почистването на прозорци се извършва с качествени препарати, почиства се цялата дограма отвътре и отвън (без алпийски способ). Резултатът накрая са блестящи прозорци, през които можете да се наслаждавате на света навън. Единственото изискване към Вас е да има свободен достъп до прозорците. 

Mr Maid
рейтинг 9.7 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

Блясъкът и чистотата на вашите прозорци са гарантирани след нашето посещение!

Xtreme Cleaning
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя, Перник

При въпроси, позвънете на 0887397653.
Погледни света с нови очи.
Прозорците са вашите очи към света. Както доброто зрение ви дарява с радостта да възприемате пълноценно реалността, така и чистите прозорци у дома ви дават чувство за уют и яснота. В работата си влагате майсторство и старание, ние – също. Качественото измиване на прозорците изисква прецизност, търпение и опит. Добавете професионалните инструменти и препарати от нас и получавате работната ни формула – винаги бързо и винаги – безупречно чисто. Препаратите които използваме са на Американската фирма Еколаб, неагресивни към хора и животни, гарантираното качество.

Почистване "ELISEL"
рейтинг 9.3 / 10
 
Обслужва градовете: София

Измиване на прозорци.
Обезпрашаване или измиване на щори.
Използваме препарати който се грижат за очите на вашият дом!

Ведро Стил ЕООД
Нов изпълнител

Вижте света през нашите очи! Ние сме различната почистваща компания. За нас в важно качественото и здравословно почистване!

Почистването на прозорци се извършва с качествени препарати и сертифицирани кърпи за почистване Tupperware.

Почиства се цялата дограма отвътре и отвън. Позволете ни да осигурим блясъка на вашите прозорци с помощта на нашите прецизни сътрудници. 
Единственото изискване към Вас е да има свободен достъп до прозорците. 

Фирмата предлага височинно почистване при договорени допълнителни условия

Последни отзиви от клиенти